Victoria, scuze. am mai citit inca o data intrebarea. acum mi-am dat seama ca nu tu l-ai spus mamei lui. pur si simplu nu-l mai baga in seama o perioada, stii cum se zice. indiferenta doare! cum ti-am mai zis. o sa-si dea seama ca nu-i e bine cu tiganca, si o sa vada ca tu tii la el. inca o data, succes! sa mi spui ce se mai intampla .
Mai dar cine l-a spus lui maicasa? doar ca sora lui m-a intrebat de ce nu a venit el si i-am spus ca este plecat atata tot doar ca sorsa s-a dus si i-a zis lui maicasa si ce vroiai sa ii fac copilului daca m-a intrebat sa ii spun " esti prea mic ca sa intelegi" dupa cum il cunosc sar supara pe mine.Si bun l-am lasat in pace si ce vroiai sa fac cu copilul ala?
Auzi tu si inca ceva? Ai citit macar ultima intrebare? Citeste-o si vezi cat am tinut eu la baiatul asta si apoi mai comenteaza
Azi mi-am dat seama ca idiotul asta nu mai merita nici-o sansa.Sa ramana cu tiganca lui si sa ma lase in pace. Din toate raspunsurile de pana acum il declar castrigator pe cel mai bun de pana acum deci pe a lui anii88 doar ca nu ii voi mai spune niiciodata ca il plac pentru ca il uras dupa tot ce mi-a facut.Si o sa vada si el si tiganca lui
Nu te bagi, dar chiar te bagi.de ce l-ai spus lu maicasa? lasa-l in pace sa stea cu cine-i place, si ce sens avea sa-i spui unui copil de 6ani ca fratesu are pe alta? daca vrei sa tii legatura cu familia lui tine-o, dar nu mai vorbi de el. tiganca sau nu, lui iy place asa ca resemneaza-te
Tu i-ai spus lu sorasa, stiind ca ea iy spune.deci nu mai fa pe nevinovata.si chiar daca ai tinut foiarte mult la el, nu te mai vrea si gata.nu e vina mea, ok? asa ca nu te ratoi la mine
Buna victoria! Stai linistita, dupa o perioada o sa-si dea seama ca acea tiganca nu e potrivita pentru el! Pentru ca tu tii mult la mama, la sora si la fratiorul lui nu inseamna ca te bagi pe sub pielea familiei lui! Tu cand l-ai spus mamei lui nu ai facut-o ca sa-i faci vreun rau, ci sa-i faci bine. Dupa o perioada o sa-si dea seama ca tu ii vrei binele si ca nu are ce cauta cu tiganca. Daca tie chiar iti mai place de el, atunci spune-i.o sa vezi ca totul sa fie bine. Succes!