| Lili455 a întrebat:

Hey, buna! Am o problema, iubitul meu m-a înșelat! Mi-a recunoscut asta abia acum(m-a înșelat acum 3 luni), nu stiu nu mai am așa multă încredere in el, imi este frica foarte mare ca o sa o facă iar, deși si înainte si după mi-a promis de x ori ca nu o sa o facă! Cum as putea sa il iert, sau sa pot avea iar încredere in el, discut cu el dar degeaba... el zice ca ii pare rau, nu stiu dacă sa eu cred sau nu...

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Poligamia nu scuza porci man, stim ca omul are autocontrol rational si ca iubirea te face monogam o perioada, dar repet dorinta sexuala nu scuza nimic

Lili stiu cum e, solutia e honey sa te desparti de el, sa stai o perioada singura si apoi mai vezi de ceva

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Depinde in ce sens te-a inselat.Inselat este atunci cand s-a cuplat sau culcat cu alta.
Nu cred ca trebuie sa ierti pe nimeni ca nu esti Dumnezeu. Daca a facut asta inseamna ca nu te respecta si nu prea ii e de tine, iar tu e normal sa nu mai ai incredere in el si nu stiu de ce te simti asa vinovata pentru asta.
Daca vrei siguranta si sa nu mai suferi paraseste-l.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

De fapt s-a uitat la mimi https://www.youtube.com/watch?v=Dgtw6jtu8ZM

| RAY a răspuns (pentru RAY):

De fapt s-a uitat la mimi cum strica o generatie

| Hammurabi a răspuns:

Ești mult prea naivă dacă întrebi așa ceva.
Dacă te-a înșelat, ce încredere să mai ai în el? Dacă ți-a promis de x ori și tot a făcut-o? laughing O va face și a doua oară, și a treia oară și a "n"-a oară. Ori te obișnuiești cu ideea, ori îl părăsești. Nu există altă variantă.
Sunt bărbați care înșeală și bărbați care nu înșeală. Care înșeală o perioadă dar apoi se lasă, nu s-au inventat încă.

PS.
Așteaptă puțin că apare RAY și îți explică cum e cu monogamia la bărbați. laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Man, a fost un PS apreciativ. În sensul că tu poți să-i explici pentru că stăpânești bine ideea.

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Eu nu reprezint adevarul, se poate sa ma insel, fiecare e liber sa creada ce vrea

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Poligamia nu scuza porci man, stim ca omul are autocontrol rational si ca iubirea te face monogam o perioada, dar repet dorinta sexuala nu scuza nimic

Lili stiu cum e, solutia e honey sa te desparti de el, sa stai o perioada singura si apoi mai vezi de ceva