| fatadulkica24 a întrebat:

Hey buna!
biatul de care imi place il am pe fb ca prieteni.toti prietenii mei au sp sa ma bag in vorba cu el, sal intreb daca si el ma place pe mine
as vrea sa pot sa fac lucrul asta dar ma tem ca imi va raspunde cu "nu, nu te plac"...
dar ma scoate din minti cand se uita la mine cu privirea aia a lui la scoala si dupa lasa capu in jos offff ajutati-ma Funda

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nim3niAltul a răspuns:

Fii tu prima si bagate in seama cu el dar nu ii da impresia ca esti disperata dupa el, zii ca vrei sa fiti doar prieteni momentan, daca raspunsul lui va fi Nu!, nu iti fa griji mai sunt si alti baieti care o sa te placa cu adevarat.succes!

| ჯpLaNe a răspuns:

Intreba-l! Si daca zice nu asta e sunt multi baieti in lume

| xanderblackx a răspuns:

Tocmai ti-ai raspuns singurica. te place, numai ca si el are aceleasi probleme ca si tine, timiditatea si curajul. Ia-ti inima-n dinti, intra in vorba cu el, dar nu cu intrebari de genu: "ma placi?", "auzi ma gandeam ca eu te plac, tu?"... nu nu nu, subtil. incearca sa gasiti mai intai acelasi subiect de discutie, vedeti daca aveti ceva in comun si abordati subiectul, chiar daca nu iti place dar totusi faci compromisul asta fa-o bine. apoi puteti trece ai departe, dupa ce incepeti sa va cunoasteti mai putin, ii vezi reactiile si apoi te hotarasti daca-l intrebi ceea ce te intereseaza. numai bine

| Roby_2289 a răspuns:

Da-i o laba

| kx123 a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie teama! Poate ca peste cativa ani vei regreta ca nu l-ai intrebat. Deci nu te gandii la raspuns, poate ca si el te place dar ii este rusine sa iti zica.