| dianaoana a întrebat:

Hey buna din nou.am mare nevoie de ajutorul vostru! vara trecuta parinti mei ma lasau s mai merg la disco din cand in cand iar acum cand le-am spus ca vreau s merg nu ma mai lasa doar de balci ma las a s merg la disco. prietenii mei merg sambata asta la discoteca si vreau si eu nu am mai fost d mult deloc vara asta cum s fac s ai conving s ma lese? plzzzz dau fundita va rog din suflet ajutati-ma

5 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Ce situatie. Spune-le ca mergi doar pentru cateva ore, cu o prietena de incredere. Nu faci absolut nimic 'nepermis' laughing. Ca te intorci la ora fixata de voi.Ca ii telefonezi[din cand in cand], daca nu au incredere. Ca o sa fi in regula.thinking

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Pai incearca sa porti o conversatie matura cu ei, fara a avea scapari si reactii puerile fate de ei cand refuza sa te lase la discoteca...

| meLyssa_9110 a răspuns:

Probabil i-ai suparat in vreun fel pe parintii tai, sau le este teama sa nu patesti ceva. dar daca vrei sa iti dea voie, va trebui sa te comporti frumos si sa le zici din timp (de preferat 2-3 zile)ca vrei sa mergi.incepi prin a le spune ca iti doresti sa mergi si tu in aceasta sambata cu prietenele tale la discoteca, ca promiti ca o sa ai grija sa nu se intample nimic, nu o sa stai mult si o sa fii acasa la o anumita ora, poti sa le propui sa te duca ei si sa te ia daca asa cred ca vei fi mai in siguranta daca asta ii preocupa. te descurci tu ca esti fata mare happy si nu uita sa nu le zici niciodata ca esti destul de mare sa te descurci singura. asta ii supara :laughing copilul lor nu va fi niciodata indeajuns de mare happy

| Roxynutza_7660 a răspuns:

Eu uneori ii mai minteam pe parintii mei ca dorm la o prietena de-a mea care vine mai des la mine acasa. Le spuneam ca dorm la ea ca avem ceva de facut, sau ca nu ne-am mai vazut d mult. Cateodata le spuneam dar nicaieri nu ma lasati, nu aveti incredere in mine deloc? La ea dorm. sunati-ma ca sa vedeti ( nu o sa te sune) sau dk ii asa d exigenti si o fac.atunci mergi la discoteca de la baie cu prietena ta sau singura si iti modifici putin vocea, in asa fel incat sa para ca dormeai. Incearca!

| Cristina_3098 a răspuns:

IN primul rand nu stiu ce varsta ai dar daca esti minora ai face bine sa-i asculti cavezi cate se intampla dar daca esti majora explica-le ca vrei sa te distrezi ca esti tanara dar totul cu calm si cu respect fata de parintii tai. PUP SI BAFTA