| JustAdreamer a întrebat:

Hey, buna din nou... e povestea veche cu "m-am despartit de prietenul meu" iar asta a fost acum 3 zile si el nu a dat semne ca vrea sa se impace cu mine. Toti prietenii mei imi zic ca imi e mai bine fara el si sa incerc sa-l uit, dar eu inca il iubesc, iar azi cand am intrat pe mess, el avea la status emoticonuri triste si era si un link...am apasat si cand s-a deschis youtube, n-am putut sa cred! Era melodia mea preferata. O melodie destul de trista in care este vorba despre iubire. Asta m-a facut sa ma gandesc ca poate ii e dor de mine si am vorbit cu o prietena care a spus "nu cred ca e trist! se preface! nu stiu cine a zis ca era asa fericit cand s-a despartit de tine! da-l incolo!" Dar, sincer, eu nu vreau sa ascult aceste cuvinte. Prietenii mei sunt impotriva lui si prietenii lui sunt impotriva mea. Dar eu cred ca el s-a prefacut ca ii e bine, dar mi-a zis ca ma uraste, deci nu pare ca a trecut peste. Si asa am facut si eu: am zis ca mi-a trecut si ca nu-mi mai pasa, dar nu e adevarat. Si stiu ca el mereu asculta melodia asta cand ne certam si era trist. sad SI E MELODIA MEA FAVORITA! Nu cred ca e vreo coincidenta! Si acele fete triste de la status.Nu am apucat sa vorbesc cu el pentru ca nu stiu cum va reactiona, si nici nu ne-am mai vazut de 3 zile(de cand ne-am desp) pentru ca a plouat afara mereu :'( Chiar aseara i-am scris un mesaj pe care nu i l-am trimis, si in acest mesaj ii spuneam la un moment dat ca atunci cand o sa auda melodia respectiva o sa se gandeasca la mine sad Iar acum nu stiu cum ar trebui sa procedez? Oare ii e dor de mine? Ar trebui sa vorbesc cu el? Va rog, ajutati-ma! :*

7 răspunsuri:
| MicutulWill a răspuns:

Vei avea muuuuulte raspunsuri. Primul e al meu si eu zic,, Timpul le rezolva pe toate'' si ma dispera acest lucru aici intrebarea vine de cand sunteti impreuna? daca melodia respectiva a devenit melodia reprezentativa cuplului vostru (asa cum am eu cu prietena mea) inseamna...nu inseamna SIGUR ai este dor de tine la fel de mult ca tine. Ideea de baza este ca acum e un test psihologic in sensul ca raspunsul de desfasoara asa: Fato el acum te testeaza sa vada cat de mult tii la el asa cum faci si tu vrea sa vada ca il iubesti cu adevarat si sa sari in bratele lui aici de vina este barbatul adica noi fiindca noua ne place ca voi sa veniti la noi sa va rezolvam,, problemele''. Raspunsul meu este sa vorbesti incet incetu cu el si sa-l prinzi intr-un moment in care sa fiti singuri acest lucru face o atmosfera romantica si sa-i spui ce simti iar cand termini de spus sa il saruti fara sa ai astepti raspunsul. Acest lucru e classic si baietilor le place la nebunie fara ca macar sa stie acest lucru. Bye si sper ca te-am ajutatwinking

| mgtow a răspuns:

Cred ca are pe alta lasa-l impace si cautati altul

| Pain a răspuns:

How how how, tipu e afectat rau, lol stiu ca te iubeste da daca te-ai despartit de el ar trebui sa te uite si sa-l uiti. Daca e vb cu el pe mess si spune-i ca asa era cel mai bine, si daca e impacativa

| Alëxąndŕą a răspuns:

Si ce daca e melodia ta preferata stau prieteni lasa-l naibi asculta-ma ca nu e greu sa spui trei patru cuvinte la status siel mai vrea sa ii treci prin pa de 3 4 ori si apoi te lasa este mai bine sa stai singura pentru-ca a gresit nici nu a zis ca vrea sa se inpace cu tine sau daca da nu ii da saticsfactie nu iti amintesti cat te-a facut sa suferi tu inca mai vrei?

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Sa sti ca baietilor le e asa de greu sa recunoasca ca au gresit si ca ar face orice sa repare acea greseala. sa stii ca prietenii tai ar trebui sa stie ca orice baiat ai alege tu drept iubit ei trebuie sa il accepte, pentru tine. poate ca nu-l plac dar pentru a iti fie tie bine ar trebui sa te sustina desi mai apoi s-ar putea sa plangi pe umarul lor ei au datoria sa te susina. nu cred nici eu ca e o coincidenta faptul ca asculta melodia voastra, nu nu e dar poate asta e singura cale prin care el a decis ca ti-ar putea atrage subtil atentia cu privire la faptul ca chiar ii pare rau si ca nu e in stare sa iti spuna de teama ca l-ai respinge. si inca ceva, daca ti-a zis ca te uraste inseamna ca nu ii esti deloc indiferenta pentru ca daca i-ai fi el ar fi plecat pur si simplu, dar ideea ca te uraste s-a nascut din faptul ca il doare, il doare despartirea voastra si incearca sa se convinga ca da, te uraste desi in sinea lui stie ca nu e asa si incearca sa iti inlocuiasca prezenta cu sunetul melodiei voastre care cu siguranta il duce cu gandul la amintirile voastre. eu zic sa vorbesti cu el, sa afli ce s-a intamplat si sa ii spui ca desi relatia s-a terminat nu ai vedea de ce nu ati ma8i incerca odata, desigur daca si el vrea mai ales ca il iubesti. mult succes si sper sa nu ma insel si sa reusesti sa fi fericita cu acel baiat:*:*

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Ew sunt baiat deci ar trebui sa stiu, insa aici sunt mai multe variante.ar fi una ca poate se preface.ar fi alta ca poate este adevarat.depinde de el. daca este genul care sa le puna pe toate la suflet. poate sa fie adevarat statusul, dar daca este un "shmeker"unu caruia sa nu ii pese de nimic si nimeni este 100% minciuna. daca le si pune la suflet unele le si ignora.aici nu stiu sa te mai sfatuiesc.eu zic sa vezi ce este treaba.supune-l la niste"teste"incearca sa vezi daca mai ste ceva despre tine sau numai vrea sa iti exploarteze punctele sensibile.nu stiu eu zic sa nu te mai framanti si sa nu te mai agici atata ca esti inca mica sa suferi din dragoste.eu asa consider.deci daca vrei sa ma asculti sau sa asculti sfatul unui baiat...incearca sa nu ii mai dai sperante.stai sa vezi macar o saptamana sa cvezi ce mai face cum mai eacctioneaza. daca u esti sigura si pregatita sa ii mai acorzi o seanza si crezi ca merita daio dar daca nu, nu ii da satisfactie. daca el s-a despartit de tine ar trebui sa nu te mai uiti la el. dai ignore si gatabig grin! Sper ca te-am ajutat! mult noroc si nu te mai aghita.nu trebuie sa decazi cu nervii de la varsta ta de 12 sau cati ani ai aveawinking

| Buttercup30 a răspuns:

Bai straight face
dar de unde stiti motivul pentru care s-au despartit?
eu nu inteleg fazele astea cu grsitu straight face
de unde pana unde?
si daca in ce a scris fata este si motivul, imi cer scuze.desii am citit de 3 ori