| magiclili2200 a întrebat:

Hey buna. M-am indragostit de un baiat foarte tare si nu vreau sa renunt la el. Dar lui ii place de o alta fata( fosta mea bff) ea a spus ca el nu o atrage... Oricum, ce pot sa fac ca sa il atrag inspre mine? Va rog mult sunt disperata si plang in fiecare seara ( sunt cam timida)...

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

O sa iti treaca. Nu mai bazaii atat.O sa vezi ca sunt atatia baieti pe lumea asta iar suferintele or sa tot vina.
Nu prea ai ce sa faci decat sa incerci sa petreci timp mai mult in preajma lui, fara sa incerci sa i te bagi in suflet.
Baietii nu sunt atrasi de fete pe care le simt ca deja ii pica la picioare fara ca ei sa faca nimic. Din contra, sunt atrasi de astea batoase, care nu sunt atrase de ei. Sunt vanatori si le place joaca de'a prada.

4 răspunsuri:
| 7ste a răspuns:

Du-te si arata-i o tzata

| RAY a răspuns:

Daca nu-l atragi fizic ce sa faci, nici macar nu vb cu el, cand vedem o persoana retrasa instant ne imaginam ca e o persoana inchisa, deschide-te lui mai mult

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Imi pare rau accepta realitatea, el o vrea pe ex bff-ul tau NU pe tine, plangacioaso

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti renunta la ceva ce n-ai avut niciodata. Si nici nu poti pastra ceva ce n-ai avut niciodata.