O sa aveti o relatie exemplara el isi da doctoratu si tu te joci cu papusile
Tu ai 15 ani, esti probabil boboaca de liceu. El are 25, cred ca a terminat deja o facultate. Tu ai 15 ani, parinti putin mai stricti in privinta orei de ajuns acasa seara ( sau asa ar fi normal), el are 25, e major si vaccinat, poate sa isi mai piarda nopti prin club. Tu ai 15 ani, trebuie sa iti vezi de scoala, el are 25, a terminat scoala. Tu ai 15 ani si nu esti pregatita pentru o viata sexuala, el are 25 si ii e mai greu sa se abtina cel putin 2 ani jumate pentru tine.
Astea sunt doar cateva diferente clare intre voi. In plus, nici nu ai vorbit cu el, deci nu poti sa iubesti pe cineva pentru ca arata bine sau s-a uitat odata pe strada la tine. Tu iti dai seama ca poate fi un om rau, sau un pedofil? Sau ca e deja insurat (si la 25 de ani nici nu ar fi o problema). Sau, sau, sau. nu il cunosti, esti prea mica si atat.
Deci, dragoste, nedragoste, vietile voastre nu prea au nimic in comun.
Si in plus el lucreaza ca muncitor adica cu asfalturi si chestii din astea cu drumurile deci nu cred ca are vreo facultate si dyya draga eu cand zic ca iubesc un om eu vorbesk serios su glumesc in lagatura cu chestii din astea si draga aldestietot sa sty ca eu nu sunt o fata de genu care se joaca cu papuselele asa cum zici tu daca vrei sa stii ca poate eu am 15 ani insa nu genu de fata sa se poarte ca copiii de 6 ani, si pentru mine varsta nu conteaza, si apropo paul daca cumva nu stii cum se scrie pe mess sau pe hi5 mai nou atunci te informez eu, si singura persoana care ma incurajat ii multumesc si daca cumva ai id lasamil sa mai vorbim!
Mai fata draga, eu am incercat sa te fac sa intelegi ca nu e bine. Nu zic sa nu ai un prieten, doamne fereste, dar unul mai apropiat de varsta ta, care poate avea preocupari asemanatoare si te poate intelege. Dar tu faci ce vrei.