Buna, sinceritatea e cea mai buna solutie, eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui frumos in fata ca nu vrei sa fie nimic mai mult intre voi decat amicitie, poate ca pe moment se va simti aiurea, dar mai tarziu iti va multumi pentru sinceritate, nu are rost sa te invarti in jurul cozii, vorbeste-i clar si ai sa vezi ca va fi mult mai bine pentru amandoi, propune-i sa fiti amici si nu cred ca va refuza, ai grija de tine!
Nu trebuie decat sa ii spui adevarul, ca este si va fi intotdeauna cel mai bun prieten al tau, dar atat.
Cel mai bine este sa fi sincera cu el si sa ii spui direct...chiar daca s-ar putea sa nu aprecieze asta si sa nu mai vb cu tine. Insa cel mai bine ar fi sa-i spui ca tu vrei doar sa fiti prieteni si ca nu vrei sa-l ranesti, poate intelege lucru asta.Bafta!
Da.Anunta-l direct si cu tact ca sa nu fie rupte toate puntile si voi sa ajungeti sa nu va mai salutati.
Hey. Ii spui cu frumosul dar gaseste un moment potrivit pentru asta. Iar la final banala intrebare "ramanem amici?"
Buna! Ii spui frumos si calm, astepti as fie un moment cat de cat agreabil si sa fiti numai voi doi.Iti recomand sa nu-i trimiti mesaje prin care sa-l anunti vestea sau sa pui un prieten sa-i transmita. Spune-i ca nu-ti mai doresti sa fii cu el, mare grija la cuvinte.
Poti sa ii spui direct. Ii explici frumos ca tii la el foarte mult, dar numai ca la un amic, si altceva nu poate sa fie intre voi. Ii spui ca vrei sa ramaneti amici si de aceea nu poti accepta o altfel de relatie. Spune`i cat mai repede daca vrei sa mai ramaneti amici... daca e indragostit de tine, el isi face sperante si cu timpul va incepe sa te iubeasca tot mai mult. Asa ca rezolva problema repede. Bafta
Fii prietena cu el numai si numai cind are nevoie. Pe urma spune-i ca esti ocupata. daca e destept va simti aluzia. Oh, si nu-l privi in ochi prea mult ca sa nu cadeti amindoi in ispita. good luck.
Ii spui direct, fara sa il iei pe ocolite, exact ce gandesti. Daca e un tip de caracter, va intelege si veti ramane prieteni. Daca nu poate accepta refuzul si nu va mai dori sa aiba de-a face cu tine, nu e vina ta si probabil nu pierzi nimic, fiindca sigur nu ti-ar fi fost un bun prieten.
Momentan.nu.esti.cu.el.Eu am, spus tuturor celor care au vrut sa fie cu mine ca nu ne potrivim, ca nu este genul meu. II mai poti spune ca tii la cineva, ca nu vrei sa ai momentan iubit.
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: