| kissa00232 a întrebat:

Hey buna.Sunt fata si ma scuzati pentru ceea ce voi spune da eu as vrea sa am un prieten gay. Adica in sensul ca sa comunic cu el si sa pritenim mai mult nimic.Nu conteaza de unde este pur si simplu intotdeuna credeam ca nu-i nimic rau ca sa ai un prieten gay.Este cineva aici homosexual?

13 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Păi de ce trebuie să fie gay? E ca și cum aș zice că vreau o prietenă lesbi. Adică te interesează să știi mai multe despre modul lor de viață sau ce? Dar te-ai întrebat dacă un băiat care e gay vrea să vorbească cu o fată? Adică ai vrea să vorbești cu un băiat despre băieți? Aici văd singura legătură. Zic asta pentru că aveam o prietenă și vorbeam cu ea despre fete, că na...

| kissa00232 explică (pentru 94Lucifer94):

Nu eu vreau asa prieten pentru ca el se pricepe mai mult in cosmetica si da chiar despre baieti sa vorbim nimic personal

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru kissa00232):

Gândește-te câte tutoriale ai pe net, sunt tot felul de fete din România sau Moldova care prezintă produse cosmetice sau cum să le folosești, doar cu un singur click pe YouTube de exemplu. Sincer băieții gay de pe aici nu cred că sunt așa interesați de cosmetică. Îmi este ușor să recunosc o persoană de genul, un băiat de exemplu, după felul în care se uită la mine. Și bine că sunt sigur că nu folosesc cosmetice, dar sunt foarte îngrijiți, e adevărat că sunt obsedați de aspectul ăsta. Dar bine că nu toți sunt așa rafinați. Cu o fată de ce nu poți vorbi despre cosmetice? E mai la îndemână.

Inteleg dar pur si simplu vreau si eu sa am asa prieten care este problema>

Păi nu e nici o problemă, doar că mă gândesc că să vorbești despre cosmetice, e doar un pretext.

Eu m-am convins ca homosexuali stiu mai multe despre cosmetica haine etc decat fetele

Nu e adevărat, doar pentru că ai văzut tu la TV că toți ăștia de succes sunt gay. E adevărat că sunt din ăștia care se pricep, asta fiind în țările occidentale mai mult. Este o emisiune cu rochii de mireasă, și la fel, cei care se ocupă de fete sunt gay. Dar nu te gândi că dacă ești gay ești automat și designer sau mai știu eu ce.

| CristinaMatei97 a răspuns:

Aici sunt happy

| LiquorWitNoJuice a răspuns:

Daca ai nevoie de un bif, de un fel de frate, te pot ajuta. P.S. Nu sunt homosexual

| LiquorWitNoJuice a răspuns:

Degeaba imi scrii fiindca nu am voie sa iti raspund deoarece am status junior.
Da-mi wapp-ul tau in privat si vorbim acolo deapre dilema ta... =)

| AlexBV2002 a răspuns:

Sunt disponibil! Din Braşov!

| AlexBV2002 a răspuns:

Eu nu sunt gay dar sunt disponibil! Am 14 ani si sunt din BRAŞOV