Mai. incearca si tu a vorbesti cu el, sincer, sa vezi ce zice, ce vrea.
Cand am citit la inceput ce ai scris eram ferm convinsa ca ar trebui sa-l lasi in pace, ca nu merita... ca ii place sa se joace, daca daca e adevarat ca face asta doar ca sa crezi tu ca are prietena, poate vrea sa vada daca esti geloasa, sa vada cum reactionezi, e ciudat
Ar fi bine daca ai reusi sa vorbesti cu el, ca asa, noi putem sa ne spunem parerea, dar numai el stie d c face ceea ce face
Da, Diana, nu am exclus posibilitatea asta... doar n-am mai mentionat-o, nu m-am gandit atunci si la asta
Cred ca s-a plictisit de tine,nu stiu ce sa zic,trebuia sa il faci mai fericit,sa petreci mai mult timp cu el, sa te distrezi cu el, nu cu alti... Daca stati tacuti etc. poate e plictisit omu.Stii ca barbatzii inseala
Mai sunt de acord cu WhiteRose! ea are mare dreptate! dar se poate sa fie indragostit si alta fata, dar poate te iubeste si pe tine! ok? vorbeste cu el si vezi ce vrea!
Multumesc pentru raspunsuri o sa inerck sa vb cu el dar fata in fata ca asa nu imi raspunde nici la tel nici pe mess ...astept si alte raspunsuri :*
Da o sa incerk sa vb cu el dar fata in fata, multumesc mult pentru raspunsuri.mai astept si altele