| Pιтιкa a întrebat:

Hey.Buna! Tot cu sexul.Prietenul meu mi-a sugerat sa facem sex.Ca cica suntem de un an impreuna si blah blah blah..Eu nu prea vreau si a zis:timpul nu tine cu noi un raspuns gresit poate duce la despartire.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Bittza a răspuns:

Ce panarama ii faceam daca eram in locul tau pentru vorbele alea laughing dar na happy

Te sfatuiesc sa faci ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine, nu pentru el happy

Daca timpul nu tine cu voi despartiti-va happy scurt si la obiect!
Ce rost are sa o lungiti atat si la finat sa ajungeti la acelasi rezultat?

Eu sincer nu inteleg thinking Daca faci sex cu el nu va despartiti, iar daca nu faci va despartit thinking
Totul se rezuma la asta?
Iubirea unde e?

16 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Daca te iubeste =te asteapta

Răspuns utilizator avertizat
| didiDia a răspuns:

1. Eu in locul tau nici n-as fi pus intrebarea asta aici unde e plin de oameni care fac sex de la varste foarte fragede si care propovaduiesc ideea de a te culca cu cat mai multi parteneri de-a lungul vietii.
2. Eu in locul tau i-as fi dat deja papucii acelui baiat. E clar ca nu te iubeste din moment ce incearca sa te constranga sa te culci cu el. Un baiat care te iubeste nu-ti zice faze de genul,, timpul nu tine cu noi, un raspuns gresit poate duce la despartire''. Lasa-le, fata draga, duca-se cu cine si unde vrea si faca sex cu cine si cat o vrea. Baiatul ala NU e de tine. Daca te vei culca cu el doar ca sa nu-l pierzi, vei regreta mai tarziu. Gandeste-te ca el din moment ce nu te iubeste, oricum te poate parasi dupa ce i te daruiesti. Si atunci, merita sa daruiesti ce ai tu mai frumos unui turchea berchea, cand ai putea astepta un baiat bun care sa chiar merite puritatea ta? Eu zic sa stai cuminte si sa-l lasi in pace pe obsedatul asta care nu te iubeste. Succes!

| aryana1991 a răspuns:

Tu chiar ai de gand sa iti complici existenta cu unu care nu vrea decat sex. draga mea daca la atat se limiteaza relatia asta a voastra cu regret iti pot spune ca ai pierdut un an din viata degeaba langa el. Daca era un baiat atat de iubitor ntelegea ca nu te simti pregatita si nu dadea vorbe din astea de duh

| valentino52 a răspuns (pentru aryana1991):

Nu vrea decat sex? Sunt de un an impreuna tu crezi ca un baiat poate fi atat de disperat? cum a zis si Vlad mai sus daca sunt majori sexul e printre cele mai importante lucruri intr-o relatie cat sa astepte saracul baiat pana in noaptea nuntii?

| Tmcn a răspuns:

Nu accepta, el ţi-a zis clar că dacă nu o faci se desparte de tine, deci întoarce-i-o şi spune-i clar că nu. Nu ştiu cine se crede de te-a constrans aşa, tu fii la locul tău şi aşteaptă până când vrei tu, nu cand vrea el sau altul. Fii deşteaptă.

| Pιтιкa explică:

Si mai vrea si neprotejatlaughing.

| Azµre a răspuns:

Discuti cu el si vezi unde se ajunge daca e dispus sa te astepte ceea ce nu cred... atunci te si iubeste si te respecta. Daca el insista mai mult ca sigur daca vorbesti cu el si nu ii dai ceea ce vrea se va desparti de tine si bine face, scapi de un bou laughing. Daca te iubeste, e sincer cu tine si te respecta va astepta pana esti tu pregatita.

| anonima3389 a răspuns:

Asa a spus? inseamna ca e varza! u trebuie sa faci ce simti, dar nu te lasa obligata..si cu atat mai mult nu o face neprotejat! despartiti-va ca pun pariu ca tot el o sa se intoarca la tine

| gabby269 a răspuns:

Un raspuns gresiiit? da ce e asta? spanzuratoarea? Lasa`l scumpa,ca e un animal prost in calduri, meriti mai mult, nu o face decat daca iti doresti cu adevarat, dar din cate zici, nu prea vrei dar iti e frica de o posibila despartire.Iti zic ceva, daca nu o faci cu el iti va da papucii, daca o faci cu el...iti va da papucii peste o luna, cam asa se intampla, se vede clar ca te constrange si tu nu trebuie sa ii accepti asta, stai ferm pe pozitie si nu te supune la ce nu iti place.Mult noroc :*

| Tiu_Marius_1993 a răspuns:

Hey buna! Prietenul tau te doreste mult. Daca te-ar iubii nu ti-ar cere asta. Fa numai daca esti tu pregatita si tu crezi ca il iubeste si te iubeste.

| Filomena24 a răspuns:

Ar trebui sa te desparti de el daca nu e in stare sa iti respecte dorintele...are balta peste!

| DeanW a răspuns:

Nu spun ce imi trece prin cam cand am citit afirmatia "Timpul nu tine cu noi". Trebuie sa il faci sa inteleaga ca voi fetele nu sunteti ca noi baietii, si ce reprezinta sexul pentru voi.

| chEEEmicaL a răspuns:

Eu zic sa n`o faci,daca vrea sa se desparta de tine din cauza ca nu vrei sa faci sex cu el, lasa-l in pace, vedeti de viata ta, asemenea idiot nu te merita, tipu' asta e genu' de baiat care te tine numai pentru sex, si eu am avut o relatie de 1 an jumate, cam asa, si niciodata nu i-am cerut iubitei mele sa facem sex, nici macar nu am pomenit de chestii de genul.Deci daca vrea sa se desparta de tine sa nu`ti para rau, o mai spun inca odata, nu te merita.Hmm,am si eu unul in lista de mess care are aceeasi poza la status ca tine, adica poza asta de pe TPU, oare el sa fie idiotul? Il cheama danutz bosulik sau ceva de genul.

| anonimul43 a răspuns:

Ppai probabil iti e frica de prima incercare. ar trebui sa dai o raita pe centura, capeti experienta si te intorci la iubitul tau. funda

| Hpzox a răspuns (pentru anonimul43):

Asta a facut prietena ta laughing)?