| FuckTheSystem01 a întrebat:

Hey buna TPU. : ) am fost cu un baiat inainte de revelion cu 3 saptamani si am tot refuzat sa ne intalnim el a fost in generala cu mine si il stiam. si ne-am certat de cateva ori.dar mereu cand ne certam nu mi se pare serios dar aseara chiar mi s-a parut un..nesimtit pentru ce a spus prin mesaje : el:ce faci? eu:ce vrei?(as am zis pentru ca imi zicea la fe uneori cand era suparat pe mine) el:ok pa, eu pa..pa el: ok pa sterg nr tau, el: hai pa uita-ma; iar eu i-am spus:ce ciudat esti. el:nu sunt ciudat.dar m-am cam saturat de tine(eu m-am gandit ca a spus asa pentru ca mereu am refuzats a ma intalnesc cu el ) nu stiu ce sa mai fac credeti-ma sad si ziccea de multe ori ca tine la mine si ca ma iubeste ..cred ca asa sunt toti... straight face

Răspuns Câştigător
| andreea7mey a răspuns:

Poi tu ai doar 14 ani si presupun ca nici el nu e prea departe de aceasta varsta. Asa se intampla in general cu relatiile dintre persoanele de varste apropiate. Baietii de regula sunt cu vreo 2 pana la 5 ani mai putin dezvoltati decat fetele, astfel ca tu gandesti mult mai matur decat o face el si de-aia s-a comportat asa cu tine si asta e un semn ca nu a prea avut relatii cu fetele; nu serioase cel putin.
Probabil ca si refuzurile tale l-au determinat sa se comporte asa cu tine dar nu te necaji ca mai sunt baieti mult mai de treaba decat e el.Trebuie doar sa mai prinzi experienta intr-ale dragostei.Si apropo de asta; cand iti zicea ca tine la tine sau te iubeste categoric nu stia nici el ce spune pentru ca nu putea sa te iubeasca dupa 3 saptamani.
Fii si tu putin mai indrazneata cu baietii si n-o sa mai ai probleme de genul asteia

| FuckTheSystem01 explică (pentru andreea7mey):

Eu am 14 el a implinit 16laughing

| FuckTheSystem01 explică (pentru andreea7mey):

Iti multumeesc happy :*:*

5 răspunsuri:
| LarriBia a răspuns:

Păi cred ca s-a săturat să te aştepte...

| FuckTheSystem01 explică (pentru LarriBia):

Ai dreptate dar acum ma gandeam sa astept daca mai spune ceva. dar de obicei nu a mai zis asta pana acum

| FuckTheSystem01 explică (pentru LarriBia):

Da ..ai dreptate.