| IxaDeathAngel a întrebat:

Hey...Buna TPU! Am o mare problema! Sunt tare incurcata! Povestea mea incepe acum 8 luni cand am cunoscut un baiat. Ne-am placut si am fost impreuna 8 luni de zile! Chiar si acum dupa aproape o luna de la despartire mai tinem legatura! Avem acelasi vocabular de indregostiti numai ca suntem prieteni! Problema e alta, fara sa vrea el m-a facut sa plang de n ori iar un alt baiat m-a inveselit si m-a facut sa rad! Tipic mie...m-am indregostit de el. Tipul tine enorm de mult la mine si chiar daca ma cunoaste de putin timp a plans pentru mine. Sunt prinsa intre cei doi baieti. Tine mult la amandoi dar imi este greu sa clarific ce e in inima mea! Un sfat va rog! Sunt foarte dezorientata si chestia asta ma deprima!

Răspuns Câştigător
| christishor a răspuns:

Buna, parerea mea e ca ar trebuie sa il uiti pe baiatu ce te-a facut sa plangi adica ce rost mai are sa suferiti amandoi cand poate suferi doar 1 iar celalalt isi poate trai viata, si zic ca ar trebuie sa il cunosti mai bine pe acel baiat care zicea ca a si plans pentru tine ca s-ar putea sa fie adevarat sau s-ar putea sa fie prefacut mai dai ceva timp incearca sa afli mai multe detalii despre el apoi daca totul e ok de ce nu si ceva chimiehee hee

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate e mai bine sa te retragi undeva intr-un coltisor si sa iti pui ordine in ganduri, poate asa iti vei da seama pe care il iubesti cu adevarat

| IxaDeathAngel explică:

Ar fi ok... unica_ixa e id meu

| neutrino a răspuns:

Acum 8 luni de zile ai inceput o relatie care a tinut tot 8 luni, dar v-ati despartit acum o luna. Totusi ai facut un progres important: ai inlocuit un baiat dupa care ai plans, cu altul, care plange el. Incearca alta varianta, cu alt baiat, poate ajungeti sa nu mai planga nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
| madalinamadu a răspuns:

Daca primul te-a facut sa plangi inseamna ca nu e de tine.Tu meriti ceva mai bun.Alegel pe al doilea. happy

| Stephh a răspuns:

Cred că ai nevoie de o pauză. Dar eu l-aş alege pe al doilea.

| EugenRomaniuc a răspuns:

Alege-l pe al doilea. Daca cu adevarat il iubeai pe primul nu il paraseai big grin

| wampircha a răspuns:

Cred ca al doielea doar acela te iubeste primul nici nu se discuta daca te-a facut sa plingi...fa in ciuda primului si ia-l pe al doilea:p