| anonimaa a întrebat:

Hey buna TPU! ce mai faceti? eu binelaughing
in orice caz am si eu o intrebare: m-am indragostit de un baiat [leu] care se potriveste foarte bine cu zodia mea, insa in realitate suntem total opusilaughing. el asc rock...eu cam orice altcevalaughing). deci e clar!
baietii ca el se plictisesc repede de o fata. ce pot face sa'i tin "treaza" dragostea pentru mine? intrebare valabila pentru fete care au trecut prin situatii similare, cei din zodia leu si baieti care sa spuna cum nu se satura d o fata?
pastrati decenta! rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor) mai exista?!?

4 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Off-topic Niciodata sa nu mai pui accent pe zodie!

| Emma a răspuns:

Esti sigura ca e adevarata treaba cu zodiile?
Si eu mai pon botul, dar.sunt cu iubitul meu de 1 an si in zodiac scrie ca pestii si balantele nu pot fi impreuna
Deci.nu mai avea atata incredere inainte sa te convingi cu adevarat!
Iesi cu el! Vezi cum se comporta.alea,alea,iar apoi trage concluziile
Bafta!

| Hmmmm a răspuns:

laughingrolling on the floor
si la mine e exact la fel.cu zodiile despre care mi se zice ca ma inteleg cel mai prost ma inteleg cel mai bine, iar cu cei cu care ar trebui sa ma inteleg bine nu ma inteleg deloclaughing
sfatul meu este sa nu pui accent p zodie, sa nu te intereseze niciodata ce zodie are baiatul d langa tine.tot ce coteaza este personalitatea lui, nu ceea ce zice zodiacul despre el.
eu zic ca relatia voastra nu va rezista. daca sunteti total diferiti si nu aveti puncte comune mai devreme sau mai tarziu va veti desparti.
cat despre faptul ca nu ar trebui sa se plictiseasca d tine: incearca mereu sa il provoci invintansu-l sa faceti mereu ceva nou.fi spontana, ia initiativa si arata-i ca ai niste idei minunate.

| evoke a răspuns:

Baa deci. Da`le naibii de Zodii. laughing Ca nu e nimic adevarat din ce zic ele. O_O Asa mi-a zis si mie aia de pe ProTV ca in 2-3 saptamani o sa am un bebelus. laughing
Ma rog. Nu mai crede in prostiile astea cu Zodiile.batting eyelashes
Cat despre baiat... incearca sa mai stai cu el, sa vezi ce personalitate are, ce`i place, ce nu`i place.batting eyelashes
Bafta. >:d