| cosmina_8603 a întrebat:

Hey... buna TPU! Cine ma poate ajuta si pe mine? Imi place de un baiat de la mine din cls. dar el ma considera. o simpla prietena. aa si apropo. el are o prietena din cealalta clasa. dar nu prea se intalnesc. iar eu il vad tot mereu.nu stiu ce sa fac.ma straduiesc sa i arat ca il plac da nu-s da seama.si eu ma inteleg f bine cu prietena lui si nu vreau sa nu mai fim prietene.help mee!

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Imi place de el, nu stiu cum sa. i arat, nu vreau sa ma cert cu ea.pai daca nu vrei sa te certsi cu ea atunci nu te baga in relatsia lor, decat deca nu e ceva importanta.adica daca e ceva de plictiseala.baga.te in seama cu el, si poveste. i si ei ce simti tu pentru el, dar explica. i ca daca ei se iubesc tu nu vrei sa te bagi.si vezi dupa aia ce o sa se intample happy

| lemmon a răspuns:

Oare chiar vrei sa pierzi o prietena pentru un tip? gandeste-te bine ca sa nu regreti mai tarziu. pentru ca daca e in stare sa isi paraseasca iubita pentru tine sa stii ca la randul tau, te poate parasi si pe tine pentru alta. iar tu vei iesi cam sifonata din asta. 1 vei fi perceputa drept o fata''usoara'' 2 vei pierde o amik 3 vei suferi dupa tip. sau poate el si-a dat seama ca il placi dar se preface ca nu stie ca sa nu iti spuna ca nu te place. sunt multe posibilitati. eu zic sa iti gasesti alt baiat. numai bine!

| cosmina_8603 explică:

Va multumesc pentru sfaturi... daca mai vreti imi mai puteti lasa in continuare