| Dannah a întrebat:

Mi-am cumparat un webkinz cu abonament de lux. M-am inregistrat, dar nu stiu unde sa bag codul de la abonament de lux pentru a benificia de alte chestii faine. Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| kawaii69 a răspuns:

Da! sigur ca te pot ajuta si eu am avut o asemenea si iti voi zice totul pas cu pas :

1. Mergi pe www.ganzestore.com
2. Faceti click pe "Deschide un Cont" din meniul din partea stanga ( adica in dreptunghiul galben unde scrie open an account)
3. Utilizatorul este dus la pagina de inregistrare eStore

4. Introduceti toate detaliile necesare si faceti click pe "create my account'.
a. Introduceti o adresa de email valida. Adresa de e-mail trebuie sa fie functionala pentru a urmari e-mail-urile referitoare la contul nou in eStore, precum si orice e-mail-uri legate de viitoarele tranzactii in eStore
b. Introduceti aceeasi adresa de e-mail in "Confirm Adresa de E-mail".
c. Introduceti o parola pentru acest cont eStore care este creat. Parola trebuie sa aiba un minim de 6 caractere si un maxim de 16 caractere. Avand cel putin un numar este cel mai sigur in parola.
d. La "Confirmare Parola", introduceti aceeasi parola care a fost scrisa mai sus.
e. Scrieti un Cod PIN.
Un cod PIN are 4 cifre si este un numar de identificare personala pe care sa il aveti la contul dvs. El este folosit pentru a asigura detaliile contului. Sfat: pastrati PIN-ul dvs. secret
f. Introduceti prenumele titularului de cont eStore
g. Introduceti numele de familie al titularului de cont eStore
h. Selectati Luna in "Data nasterii: Luna"
i. Selectati Ziua in "Data nasterii: Ziua"
j. Selectati Anul in "Data nasterii: Anul"
ca. Introduceti un Cuvant Secret. Acesta este un camp obligatoriu. Un cuvant secret este un cuvant pe care dvs. il alegeti. El va poate ajuta sa obtineti acces la Ganz eStore atunci cand va uitati si trebuie sa resetati parola.
l. Introduceti o intrebare indiciu. Acesta este un camp obligatoriu. O intrebare indiciu este o intrebare care va ajuta sa va amintiti cuvantul scris la "Cuvantul Secret".
m. Bifati casuta daca vreti sa primiti notificari despre noile sosiri, vanzari si promotii Ganz eStore. Acest camp nu este obligatoriu. Utilizatorul poate debifa casuta daca doreste sa nu primeasca notificari.
Dati click pe butonul "Create My Account".
5. "Va multumim pentru inregistrare". Pagina este afisata cu 2 butoane - "Du-te la contul meu" si "Incepe Cumparaturile".
6. Faceti click pe butonul "Start Shopping" pentru a continua cumparaturile.
7. Utilizatorul este dus pe pagina principala si este conectat la contul sau de utilizator. Datele pot fi gasite in coltul din dreapta sus al ecranului.
Un cont eStore este creat si gata de utilizare.

B. Pentru a intra in posesia CONTULUI DELUXE:

1. Utilizatorul trebuie sa fie logat in contul Ganz eStore (continuarea pasul anterior).
2. Utilizatorul trebuie sa aiba "Codul de Abonament Deluxe".
3. Utilizatorului trebuie sa ii apara afisat in coltul din dreapta sus numele de utilizator.
4. Faceti click pe "Webkinz Deluxe Member" optiunea din meniul din stanga
5. Utilizatorul este dus la pagina de Abonamente Deluxe - Categorii de Membru.
6. In pagina de Abonamente Deluxe - Categorii de Membru, faceti click pe butonul "Redeem Membership", care este situat mai jos de "Deluxe Member" logo (dati in jos pentru a vizualiza butonul "Redeem Membership").
7. Utilizatorul este dus pe pagina unde se vor introduce datele pentru Abonamentul Deluxe.
8. Introduceti CODUL ABONAMENTULUI DELUXE. Pe pagina va aparea automat caseta de informatii.
9. Introduceti informatiile contului Webkinz pe care doriti sa fie pus Abonamentul Deluxe
10. NU BIFATI CASUTA! Ea trebuie sa fie GOALA!
11. Introduceti literele / numerele din casuta alaturata.
12. Verificati daca informatiile sunt corecte si dati click pe butonul "Redeem Code".
13. Utilizatorul este dus pe o pagina de confirmare. Verificati daca toate informatiile sunt corecte.
14. Daca toate informatiile sunt corecte apasati "Confirm".
15. Pagina de "Felicitari" este afisata. Numarul de Membru Deluxe ar trebui sa fie afisat, impreuna cu "Puncte lunare eStore" si "Punctele Bonus eStore".
16. Daca se da click pe "'Continue Shopping = Continua cumparaturile", utilizatorul va fi dus pe pagina principala eStore.
17. Daca se da click pe "Play Webkinz = Joaca-te pe Webkinz" utilizatorul va fi dus pe pagina principala www.webkinz.com
18. Acum, utilizatorul se poate conecta pe contul Webkinz - actualizat la Deluxe.
De asemenea, punctele lunare eStore sunt adaugate la contul Webkinz in sectiunea "Webkinz Store".
Duceti-va la sectiunea "Webkinz eStore" de la "Things To Do"

sper ca te-am ajuta plssss funda

4 răspunsuri:
| mikyloveyou a răspuns:

Te duci la magazinul de coduri de pe site si bagi acolo codul si lunar primesti 3000 de puncte estore pe care le folosesti pe site'ul ganz estore asa cum a zis mada_8505. Am si eu cont pe webkinz daca vrei ma poti baga in lista de prieteni big grin numele meu de utilizator este mamisorwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna te pot ajuta eu, dar am inteles ca trebuie sa platesti 2$ pentru 2 luni 15$ pentru 3 luni, 25$ pt6luni, si pentru 1 an 45$, decii daca vrei abonament luxtrb sa plateti din sumele care ti le-am spus acolo, si daca le vei plati saule-ai platit, intripe ganz estore iti faci cont, daca vrei sa vezi un ex, intri pe (webkinz blog Romania) si scrie pe acolo abonament luxsi dai i jos si vei vedea pasi pe care trebuie sa ii urmezi, apoi intri pe contul tau, si valua esti mb lux, eu asa am facut si sunt mb luxwinking, te pup papa:*:*:*

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

Acum exista si site-ul Oficial Webkinz Romania, poti intreba si castiga Coduri acolo:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| lola_5690 a răspuns:

E mai greu, si eu am avut si e super! e foarte complicat trebuie sa intri doar pe webkinz blog si iti zice acolo tot pas cu pas, si trebuie sa iti faci neaparat cont pe ganz e store!big grin
succes!