| CandyShop a întrebat:

Hey buna tuturor...am facut o prostie cred, nu sunt sigura de aceea va intreb.
Azi eu si cu prietenul meu "ne jucam"[joaca adica preludiul la noi fiind peste boxeri] in timp ce faceam acest lucru prietenul meu accentua sa zic asa, pe vagin incercand imitarea introduceri degetului in vagin...si i-am spus ca ma doare a incetat si dupa vreo 5 10 minute iar am inceput si la fel, nu i-am mai zis nimic dar dupa ce a plecat, simteam o usturime la iesirea vaginului, m-am dus la baie si am vazut ca lichidul alb care curge in momentul excitari era foarte putin cu tenta de roz...Acum intrebarea mea este : mi s-a rupt himenul? happy Multumesc!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, probabil ca s-a rupt partial.

| A12NDRA a răspuns:

Nu cred, nu prea are cum, adica are dar nu chiar asa de usor.
Nu zic ca nu se poate insa atunci cand ti se rupe curge sange.Nu sunt prea sigura ca sa iti zic, dar presupun ca nu ti s-a rupt.

| sofia_8041 a răspuns:

Nu ti s-a rupt himenul poti sa stai linistita.In general atunci cand ti se rupe hiemnul iti curge sange nu un lichid alb.Si in plus daca ti s-ar fi rupt ai fi simtit o durere... ca si cand ti s-ar fi rupt ceva in tine sa fiu cat mai explicita.Si lichidul alb e cat de cat normal sa-ti curga.
Deci chiar nu trebuie sa-ti faci griji caci 100% mai esti virgina.

| cOnTexT a răspuns:

Nu, erai uda doarhappy

| Douapunccteunics a răspuns:

Nu, nu ti s-a rupt himenul ai fost doar excitata, cand ti se rupe himenul curge sangehappy

| Ctynnaa a răspuns:

Pune intrebarea la medicina.Nu iti irosi timpul aici.

| ingerash_8177 a răspuns:

Eu zic ca nu dar nu sunt asa de sigura