| viataeopoveste a întrebat:

Hey buna tuturor de cateva luni sunt impreuna cu un baiat. ne certam apropae in fiecare zi din tampeni, a doua zi iti trimite sms-uri ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic daca el s-a suparat pe mine sau daca eu ma supar pe el si ii inchid telefonul si ii zic k numai vreau sa fim impreuna ma suna in disperare dupa acea. am trecut prin multe impreuna in cea mai mare parte rele dar mi-a fost alaturi si nu m-a lasat e foarte gelos cateodata si imi interzice sa ies din casa laughing). Asa inseamna ca ma iubeste acolo macar putin?

Răspuns Câştigător
| Kiddx a răspuns:

Daca te iubeste. asta tu ar trebui sa stii, dar din cate ai spus tu pe aici, mai mult ca sigur da (:

4 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Glumesti nu?

conteaza daca te iubeste sau nu?
"cateodata imi interzice sa ies din casa" asta nu e iubire e obsesie. probabil vrea sa fii doar a lui dar asta nu e iubire.

Ai grija kido, faza cu ma suna in disperare si tot ce zici tu aici, nu par a iubire. de ce zic asta? pentru ca daca va certati nu conteaza si a doua zi o ia de la inceput. si daca el simte ca te pierde din gheare atunci ataca, suna cum ai zis si tu "in disperare"

Hope everything will be fine,
PT

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Doar putin si atat va ramane!

| blueheart a răspuns:

Hei! Daca ti-a suportat toate toanele are sentimente pentru tine. Acum depinde si de care sentimente pentru ca am impresia ca te considera un bun al lui. Cred ca tu intelegi mai bine relatia voastra si nu noi. happy

| mada1820 a răspuns:

Daca nu te-ar fi iubit cel mai probabil nu iti era alaturi pana in momentul de fata, asta inseamna ca inca tine la tine, chiar daca va certati fara motiv, incercati sa lasati lucrurile astea prostesti deoparte pentru ca mai tarziu ar putea sa va dauneze.