Poi daca el e mai indraznet(tavi) lasa-l cu minciunile si alea lui.Cum ai zic tu ca cu minciunile nu te cucereste...Eu ti-as vice sa incerci sa "te atragi" de alex poate e un tip bun, si nu trebuie sa suferi pentru orice tip care'ti iese in cale sper ca te-am ajutat. Apropo in nicun caz daca iesi cu vreunu dintre ei doi sa nu'i lasi sa te 'atinga' sau sa te culci cu ei ok? Stii doar cum sunt baietii:*
Parerea mea este ca daca tavi oricum are prietena ar fi mai bine sa il lasi balta ca sa nu iti dai singura batai de cap iar daca chiar il placi fi sincera cu el si spune-i ce te deranjeaza la el
Nu mai fii asa credula, eu sunt baiat si crede-ma ca stiu ce iti spun, cum sa iti doresti sa fii cu un baiat gata ce l-ai vz dragut ok, dar nu trebuie sa il cunosti mai intai? si dc zici ca te-a luat din prima cu frumoaso printeso si asa mai departe, nu ti-ai dat seama ca e din asta mare gagicar, sa aiba cat mai multe ce naiba? Referitor la Tavi si daca e baiat bun sa zicem, el ce o sa zica ma asta a incercat cu Alex si acum incearca cu mine? Sau Alex o sa iti zica Ma ti-am lasat-o tie sau ceva de genu. Faci cum doresti tu acum.
Bafta si fii mai atenta pe viitor nu-ti mai face sperante asa cu oricine pe care nu il cunosti. Mai intai cunoaste-l bine si dupa vezi ce si cum.Pa Pa!
George0197 întreabă: