Si ce daca nu e el prima dragoste? Conteaza asa de mult? Spune-i ca-l iubesti mult mai mult decat ai iubit pe cineva vreodata si ca te-a facut sa descoperi lucrul asta.
Frate, sa se maturizeze si el putin. E dreptul tau sa mai fi avut si pe altul.si sigur n-o sa fie el si ultimul oricat de mult v-ati vrea.
Eu nu stiu ce fel de om este acesta, dupa ce ca tu ai fost sincera cu el si i-ai zis di de cealalta relatie a ta, si esti sincera, el tot te face mincinoasa? Nici macar nu are incredere in tine, si totusi daca el nu este prima dragoste totusi ce se intampla? Ce el nu a mai iubit nici o alta fata inaintea ta? Chiar nu as vedea ce fel de iubire poarta pentru tine, ii place prea mult sa te umileasca si sa te faca sa suferi, eu in locul tau, i-as fi dat de mult papuceii, i-as fi aratat usa si i-as fi zis, ca daca tot nu are incredere in tine si te face sa suferi, sa plece. El crede ca esti naiva si de asta te face sa suferi. Gandeste-te foarte bine cat vrei sa mai suferi, si ia o decizie pentru binele tau si daca decizi sal parasesti, sa stii ca el daca intr-adevar te iubeste, te va implora sa te intorci cu el, ioar dupa nu va mai face asa. Poate va fi o lectie de viata pentru el!
Sinecra sa fiu nu cred ca el nu a mai avut relatii inainte asa ca dc te critica pe u? spune-i ca iai spus asa la inceput pentru ca nul cunosteai asa bine si naveai de une sa stii ce fel de pers e... daca te iubeste nu cred ca sar desp de u pentru o prostie copilareasca care o are el in cap... da dovada de gandire de gradinita... el nu a gresit cu nimic? amintesteti ceva ce a facut el si tea deranjat si dai si u peste nas
1. Parerea mea ca da dovada de lipsa de inspiratie in subiecte care sa le discute cu tine. Altceva nu gaseste de spus?
2. Ar putea sa vrea sa se desparta si acesta sa fie pretextul.
Eu i-as spune, ok daca vrei sa te desparti, nu te impiedica nimeni sa o faci. Cred ca daca simte aceasta libertate, sunt mai multe sanse sa fie bine. Ca oricum nu poti tine pe cineva cu forta, si in aceste conditii cu cat mai repede cu atat mai bine.
Eu zic sa-l zgalteni un pic... poate-si revine...la 16 ani dragostea nu-i decat o parere...
Anonima17191 întreabă: