La 12 ani in fata blocului, el acum este un nimeni pentru mine! am ajuns la concluzia ca nu imi corescumde deloc... dar asta...stii cum se spune: prima dragoste nu se uita nicio data!
La 13 ani la scoala.
a fost grozav... s-a intamplat asa
baiatul care ma placea a venit la mine si m-a intrebat daca vrea sa fim impreuna am spus ca da si atunci m-a sarutat. Acum in schimb ne-am despartit din cauza une-i proaste si suntem pe punctul de a ne impaca dupa un an in care am fost impreuna si inca jumatate sau mai bine despartiti
La 13 ani, acasa la mine, cu un baiat mai mare cu un an ca mine. Eu nu vroiam insa m-a luat prin surprindere, mi-a placut, nu stiam sa sarut asa ca am facut ce facea si el si a fost ok.
La 12 ani la ziua mea cu iubitul meu de acum :X:X:X dupa aia nu ne-am mai sarutat mult timp ptc s-a intamplat vara asta, dar am facut-o din nou la scoala exact cand a intrat o profa in clasa dar nu a vazut nimic #:-s si a fost dragut 9nu prea stiam eu ce sa fac :-ss si mi-era ff frica dar a iesit frum
Pai...la 13 ani in curtea scolii (23 decembrie 2010 ) si pe tipu` respectiv nu-l vazusem niciodata, dar l-am "cunoscut" pe mess, prin intermediul unei fete, care e la aceeasi scoala cu el Cand ne-am intalnit prima data mi-a reprosat ca am intarziat 15 minute si de un lucru imi pare rau, ca el a fost dezamagit de ziua aia... dar eu am fost ok iar acum ne-am despartit, dar el imi spune ca inca ma iubeste(ceea ce zice aproape tuturor fetelor ) si eu inca tin la el dar nu cred ca mai putem fi impreuna Si tipu` e ok : rocker si chitarist
AdytzaAdytza întreabă: