Always! este: 1 parfumat, 2 bun(aboarbe bine si nu lasa sa se raspadeasca) 3. uscat tot timpul 4.ushor si subtzire!
si mai este si pentru. ce perioada ai nevoie! mai mare sau mai mik
Eu zic ca always ultra de noapte pentru ca nu te patezi (pentru ca este mai lung decat cele normale)
Absorbant Always pentru ca absoarbe foarte bine si este de diferite marimi.
Libresse Invisible cu aripioare deoarece sunt putin mai lungi(punga bleu cu 5 picaturi, nu cele clasice), nu au gel.La inceput foloseam tot Libresse si pentru ca nu gaseam am luat cele cu gel,nu mai spun firma vazand ca sunt bune le-am folosit o perioada negandindu-ma ca in mod normal nu ar trebui sa cumpar ceva daca nu scrie pe ambalaj ce contine, m-am gandit eu, dar din lipsa de timp si bani sa incerc altele am folosit o perioada pana cand am dat peste un pachet care mirosea groaznic a ceva chimic amestecat cu miros de plastic de se simtea de la distanta era o imbunatatire cica a produsului.Caut pe ambalaj ce contine nu scrie,caut pe site-ul lor nu scrie in schimb aflu ceea ce stiam de ani de zile ca unele au facut alergie de la ele, dar ma gandeam ca sunt ele alergice, dar mi-a zis si farmacista ca a facut alergie.Sunt curioasa ce raspund fetele ca asa mai afli de la altii ce merita sa incerci. Absorbante interne nu folosesc, nu sunt deaccord cu ele decat daca ai neaparata nevoie.Mi-as dori unele sterile.
Buna! Cel mai bun absorbant cred eu ca este always, nu stiu dc dar sunt foarte bune.
Eu zic ca cele mai bune sunt libresse,nu always pentru ca always au mult plastic si te incomodeaza foarte mult, iar libresse nu au plastic si absorb foarte bine, mereu folosesc libresse si nu m.am patat niciodata