Poi cu un iubit te saruti, poti avea destula incredere in el, vorbiti mai des, (nu in toate cazurile), el te mai si,, apara,, de ceilalti baietii(unii o fac pentru a se da mari), si la un iubit ti de zeci de ori mai mult decat la ceilalti prieteni(baieti). dar este o diferenta si intre iubit si prietena cea mai buna, desi la iubit ti mai mult, intotdeauna vei avea o problema in comunicatie, adica nu ii poti spune toate nimicurile sau unele chesti. o sa reusesti dupa o peripoada mai lunga de timp. si am vb la pers 2 sg facand o generalizare.
Si acum te lauzi?
E normal sa-ti consideri iubitul/iubita cel mai cel sau cea mai cea. Nu exista grad de comparatie intre fiecare dintre noi. Toti suntem diferiti prin felul nostru. Daca mie imi place de cineva mult iar altcineva il vede urat asta inseamna ca e pentru mine si nu pentru acea pers, si invers. "Cine se aseamana se aduna"
Sunt de parere ca fiecare persoana care iubeste pe cineva considera ca cel pe care il iubeste este cel mai frumos din lume asta pentru ca ii place ei/lui.
Iubitul meu este cel mai important. El e cel care imi da putere sa merg mai departe, e cel mai scump si mai dulce, stiu ca pot avea incredere in el si cu el pot vorbi absolut orice. Ma ajuta intotdeauna si imi este alaturi.
Iubita mea e diferita de ceilalti pentru ca e naturala si pentru ca stiu ca e sincera atunci cand imi spune ca ma iubeste.