| anka_6296 a întrebat:

Hey ce ati alege sarut sau imbratisare. bani sau dragoste?

Răspuns Câştigător
| hhhh a răspuns:

Toate au importanta lor in viata.chiar daca banii nu te fac chiar asa de fericita au si ei rolul lor big grin

ma bucur ca te-am ajutat
anka, fundita smug
poate poti si u sa raspunzi la intrebarile mele :*

24 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sarutul e pentru mine simbolul principal al iubirii. Aleg iubirea inainte de toate. Si pactul iubirii normal ca s-ar semna cu un sarut si ar trebui refacut la fiecare intalnire cu persoana iubita.

| Alisa a răspuns:

Imbratisare. Dragoste.

| nobody_9468 a răspuns:

@bubuliiiii-acum se zice"fundita? raspunde-mi la intrebari cati dau si eu". Fratilor sunteti atat de frustrati incat sunteti disperati dupa fundite.Asta e pe fata! Si scuzati-mi sinceritatea cu care am abordat "problema"!
Aleg imbratisare, daca vrea mai mult ma saruta, stie si el ce are de facut!
Daca nu-mi pot trai iubirea pe deplin, macar banii vor compensa "neiubirea", raspunsul e banii! In timp va veni si dragosteawinking.

Bafta.{ex'. just. a. tear.}

| kidulinha a răspuns:

Sarut SI imbratisare. Bani si dragoste tongue Dar ma rog, imbratisare si banitongue

| irina20 a răspuns:

Imbratisarea si dragostea.Banii se fac dar dragostea se castiga, greu.

| zuzu a răspuns:

:* si >big grin

| AndutzaAndu a răspuns:

Îmbrăţişare şi dragoste.

| Ana a răspuns:

Imbratisare, dragoste.

| Roxy a răspuns:

Pai sarut...ca clar ca in timp ce te saruti te si imbratishezi:happy
Si dragoste ...ca daca e asa am eu bani destui(sper ca nu o sunat prea rasfatat sau pitziponcescbig grin)

| NoNameToday a răspuns:

Imbratisare sh dragoste
hai sh banilaughinglaughing. ce ne-am face fara ei?laughinglaughing

| Smarandica a răspuns:

Pentru mine e foarte important sa-mi arate ca ma iubeste...nu vreau sa tine in el! pentru ca nici eu nu tin in mine.imi place sa-i arat ca il iubesc muut.deci sa-mi arate si el blushing
Prefer imbratisarea...si binenteles dragostea:X CA degeaba ai bani daca nu ai parte de ceea ce-i mai frumos in viata, dragostea.:X

| DenisaMetal a răspuns:

Unpic din fiecare.

| DenisaMetal a răspuns:

Sarut imbratisase dragoste bani nu prea iti au rost doar ca iti daca iti trebuie.

| Florry19 a răspuns:

îmbrăţişarea şi dragostea!

| divinuu a răspuns:

Sarut+baniwinking

| RealLife a răspuns:

Putin din ambelewinking

| ionela_5345 a răspuns:

Depinde cui vrei sa ceri?

| softdeluxe a răspuns:

Daca alegem la fiecare varianta, sarutul+dragosteatongue.

| Zambet a răspuns:

Imbratisare si dragoste. happy

| nestlebaby a răspuns:

Sarutul (nu ti-l da oricine), acu depinde unde-l primesti happy si dragostea (cu greu gasesti dragostea adevarata). cat despre celelalte 2, sunt si ele importante, isi au si ele rostul lor in viata, dar... imbratisarea(ti-o poate da oricine, unii chiar in scarba sau ca sa-ti castige increderea), iar banii se castiga prin bunavointa.

| dydo a răspuns:

Toate is importante in viata degeaba ai bani dca nu ai dragoste si invers toate sunt necesare

| KimY a răspuns:

Dintre sarut si imbratisare aleg: pe aman2
Dintre bani si dragoste aleg:dragostea... dupa aia vin si baniiwinking

| Lawrence a răspuns:

Sarut. Dragoste.

| alina_3921 a răspuns:

Si saruturi si dragoste si imbratisari si bani! nu e normal?

Întrebări similare