| ALeXsSaY a întrebat:

Hey. ce credeti? o relatie la distanta poate rezista? big grin

15 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Dupa PAREREA MEA da tongue dupa a altora nu stiu

| BlancaFantasma a răspuns:

Rezista stiu multe, chiar foarte multe cupluri care au relatii la distanta. O vecina de`a mea sta de 3 ani cu prietenul ei, iar de 2 ani au relatie la distanta.2 ani, iti dai seama? el e la fac. la medicina, si e clar ca nu prea are timp sa vorbeasca cu ea mereu.plus ca ii despart 300 km, si el vine cam 1 data sau chiar de 2 ori pe luna acasa, si doar atunci se vad.Acum s`a dus si ea la aceeasi facultate in acelasi oras, caci a terminat liceul si lucrurile merg perfect!
ti-am dat doar un exp nu mereu e asa.la mine nu a mers,nu tinea el la mine indeajuns incat sa faca atatea sacrificii.a preferat sa "ma lase balta" fara sa`mi dea nici macar o explicatie,si eu de un an ma tot gandesc de ce a vrut sa ne despartim, ca eu eram dispusa sa il astept.dar stiu ca nu era el potrivit pentru minebig grin si mai stiu ca nu a mai avut pe nimeni de atunci cel putin pe facebook nu am vazut nimic ciudat=]
PS: daca exista iubire, se poate.TRebuie sa ai incredere, iar mie mi-a lipsit asta...

| Alexakos a răspuns:

Relatie de dragoste nu relatie de prietenia se spune ca e cea mai buna. insa eu nu ii dau dreptate pentru ca si eu sunt in grecia si cea mai buna prietena este in Romania si tot ma inteleg bine cu ea ca sunt in grecia ca sunt in Romania. insa in cele mai multe cazuri prietenia de la distanta e cea mai buna. insa ca si relatie de dragoste nu pentru ca o sa ii simti lipsa si el la fel si o sa va indragostiti usor de cineva din orasu/tara voastra si uite asa se destrama relatia.

| FlorinDiablo a răspuns:

Da poate rezista dar pe o perioada determinata sa zicem cateva saptamani.Nu asa el e la Iafa tu la Caiafa nu va vedeti nici odata nu rezista asa

| lextim a răspuns:

De obicei interesul fata de o persoana la distanta dispare. mai ales daca acea relatie nu a fost una serioasa. in fine, sunt si cazuri in care rezista. bine inteles pentru asta este nevoie de foarte multa incredere si iubire.

| InLove_1054 a răspuns:

Cu multa iubire si grija. Dar cu mare grija, fiindca aceasta relatie sa bazeaza pe incredere. Daca faci un pas gresit strici tot. Iti zic fiindca eu am o astfel de relatie, cam de 7 luni, si, cam toate certurile sunt bazate pe "increderea dintre noi".
Deci in concluzie, daca respectivii se iubesc mult si au multa incredere unul in celalalt, da, poate rezista!
Mult succes daca vei avea o astfel de relatie!

| Ioaaaaa a răspuns:

Daca cei doi parteneri se iubesc indeajuns, da.

| Gabryel98 a răspuns:

Dupa parerea mea nu.este o relatie de scurta durata!

| Yannku a răspuns:

E prea absurd! eu nu as putea sta cu cineva sa nu ma vad o data la doua saptamana ops si asa e mult!

| Adriiiii a răspuns:

Da.Depinde. Daca va vedeti destul de des. Dar altfel nu prea va tine pentru ca nu stiti ce face unul sau celalalt.Eu nu prea iti recomand.

| Angelblack a răspuns:

Daca iubirea dintre cei doi e adevarat da poate rezista asta e clar

| Angelblack a răspuns:

Da poate daca dragostea dintre cei doi este adevarata.

| MiowsEve a răspuns:

Da, daca tineti mult unul la celalalt poate rezista! parerea meahappy o data ce va iubiti nimic altceva nu conteazawinking

| MiowsEve a răspuns:

Daca tineti mult unul la celalalt nimic altceva nu conteazabig grin Sa va tinakiss

| printziii a răspuns:

Din proprie experietza iti spun.depinde de acele persoanehappy...adica sunt situatii, daca, cu adevarat se iubesc sh tine unu la altu, rexista acea relatie... unii spune "lasa ma ca ma duc cu x ca nu afla, adica depinde sh de acea persoana cu care esti intr-o relatie la distanta parerea mea e ca sunt putine cazuri in care dureaza aceasta relatie

Întrebări similare