anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! ce inseamna cand un baiat te priveste insistent, de cca 9 luni,ne vedem la scoala,a vb cu prietenii lui despre mine,da nu are curaju sa vina sa vorbim(ca mie imi place de el)in schimb a incercat o data sa ma agate, da nu prea a esit.Intrebarea:cu ce scop voi baietii faceti asa lucruri? Va rog fara comentarii urite.Multumesc anticipat, fundaaaaaaaaaaa pentru cel mai detaliat raspuns

7 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

E modul subtil de a spune : sunt interesat de tine, imi placi.

| Azre a răspuns:

Nimic, că ești tu prea naivă și oarbă!
Dacă te plăcea în 9 luni de zile te scotea și afară.

| sayWhaaat a răspuns:

Te place sigur, baga-l tu in seama, ce astepti?

| sensualus a răspuns:

De 9 luni te priveste doar?happy bun baiat, inseamna ca o sa satisfaca femeile intai cu privirea

| anonim_4396 explică (pentru sensualus):

laughing. Le va satisface doar cu privirea, nu va mai fi nevoie şi de altceva.

| StevenMetalhead a răspuns:

LuMMinilita,asa nu sunt toti baietii.Pentru ca suntem care mai timizi, care mai voinici, dar problema la el este ca probabil nu a avut inca vreo prietena si de aceea el nu poate sa vorbeasca cu tine.Dar atunci cand un baiat te priveste insistent inseamna ca se uita la tine si crede ca privindu-te asa de mult tu te vei indragosti de el, nu stiu daca e corect.Bine bafta cu tipul acela, sper sa aveti vreo relatie.SUCCESwinking.

| TheBossGirl a răspuns:

Pai, in mod clar, TE PLACE! si din cauza asta face aceste lucruri, ca sa nu ai o parere diferita fata de el. daca ai spus ca si tie iti place de el, poate poti tu sa legi ceva, ca el este foarte emotionat atunci cand te vede. dar incearca sa il iei mai discret, fara miscari bruste. OK?