Nu stiu ce e aia "lesbianca". Exista insa un termen asemanator, folosit pentru a descrie o femeie care se simte atrasa dpdv sexual de alte femei...si anume "lesbiana". Daca la asta te-ai referit, ce sa zic, e treaba lor cu cine si-o trag. Daca lor le place pasarica, cine sunt eu sa am ceva impotriva? Le inteleg...pentru ca si mie tot pasarica imi place.
Pai ce parere sa am eu, ca baiat, daca ele nu ma baga in seama? Le las in pace cu speranta sa nu fie la fel si in intreaga societate, adica "sa nu aud de barbati, sa nu vad barbati, interesata doar de fete" ( citat din profilele declarate ca lesbi ). Or fi poate si unele mai prietenoase, deschise macar la discutie sau sa aiba prieteni de sex masculin. Curaj, nu muscam!
Au motivele lor psigologice sa simta asa, fie mama si-ar fi dorit sa fi fost baia si atunci simt inca din uter ca sunt de sex gresit,, au avut o relatie proasta sau inexistenta cu mama si le ramane sufletul flamand dupa obiubire feminină puternica, fie au fost abuzate, violate si ca reactie au ura fata de barbati, etc, Traiesc cu multă vinovăție, autocondamnare, ar fi mai fericite daca at intelege cauzele, ar ierta persoanele ce le-au ranit, ar alege sa accepte si sa celebreze feminitate primita in dar la canceptie si s-ar implica in relatii de casatorie hetero.
Homosexualitatea este o alegere personala, unde nu are importanta parerea nimanui.
Cum să fie alegere violeto
La 15 anisori cati ai tu, habar nu ai ce-i aia homosexualitate!
ia de mai creste, educa-te, fa ceva cu viata ta, ca sexualitatea o vei intelege mai tarziu, cand vei avea suficienta minte si vei fi capabil sa discerni, fiindca la anisorii astia nu esti inca "copt".
Dap. Biblia e contra barbatilor homosexuali, dar nu zice nici pas despre lesbiene.
Fiecare își alege viața cum vrea, nu contează ce orientare are un ci doar cum se comportă.
Foarte urat așa ceva, dacă esti una dintre ele Răspunde mi de ce ți ar plăcea asta.
Imi place sa frec fasolea
David907823 întreabă: