anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Ce sa fac TPU?, imi place mult de o fata, dar mult de tot, am vorbit cu ea toata vara pe mess, eu sunt clasa a 10-a, ea a 11-a, vorbim dechis, imi trimite kissuri, inimioare, azi la scoala e prima datta cand ne-am vazut face to face, ma salutat, am salutato, a mai trecut si mi-a zambit foarte frumos si eu la fel, am vorbit vreo 30 de sec, ce faci si astea, asa., eu intram dintr-o pauza in liceu si ea vorbea la telefon, si mi-a facut cu ochiul si mi-a zambit, credeti ca ma place, si cum as putea sa vorbesc cu ea si da stea sa-i dau de inteles ca vreau o relatie cu ea?

3 răspunsuri:
| rap4us a răspuns:

Sigur ca te place (dragostea e oarba si probabil de aceea nu ti-ai dat seama). Deci. In primul si in primul rand incerci sa filtrezi cu ea sa te dai la ea (cam o saptaman sau doua), daca ai curaj o poti invita si in parc si poti vorbi cu ea mai detaliat acolo despre o viitoare relatie (fara sa fiti cu colegii de liceu, e foarte important acest amanunt). Apoi daca totusi esti timid, o suni cand ajungi acasa si ii propui un chat pe mess, unde o intrebi daca vrea sa fie iubita ta.Dar nu din prima. O intrebi mai intaii daca i-a placut in parc, de cine ii place de la liceu, iar intr-un final o intrebi daca vrea sa fie iubita ta. Si atunci sigur vei reusi. Asa am facut si eu. Eram aproape in aceeasi situatie ca si tine. FUNDA?

| Cassie13 a răspuns:

Pai ai putea sa o inviti in oras, daca prima intalnire merge bine, atunci ai putea la a doua sa ii propui sa fiti impreuna.Succes

| DubPhizix a răspuns:

Frateeee astea-s chestii usoare conteaza cum arati dar nu asta e tot trebuie sa vrajesti la ea sa vezi ce fel de fata e si sa te comporti exact cum ai observat ca ii place dar trebuie sa nu te panichezi fii relaXat si apropiete de ea vorbeste cu ea fii increzator si o sa te descurci tongue
Succes!winking