| Alexandra0077 a întrebat:

Hey, ce se intampla atunci cand ma uit incontinu la filme de dragoste, visez cu ochii deschisi la povesti romantice cu tipi perfecti, sunt visatoare nu am pofta de mancare, cand ma scol zambesc mai tare, ma las luminata de soare, am o inima mai mare. Ma uit la stele si ma gandesc la iubirile mele. Ma simt inflacarata as saruta lumea toata! eu inca nu am un iubit dar nici nu mai caut printi vreau baiat finut sa fie cum e unul din 1000. 17 va spun ca am si nu caut un golan dar vreau sa ma indragostesc, pe cei frumosi va poftesc!:* deci puteti sa imi spuneti de ce am aceasta perioada? asa ma exprim eu prin poezie! pup si fudinta (sunt sexy)

13 răspunsuri:
| MisterSecret_1898 a răspuns:

Nu mi se pare nimic extraordinar în alăturarea câtorva cuvinte ce întâmplător rimează, iar mesajul esențial, pe alocuri se fentează. happy
Mai bine scurt și la obiect decât această „poezie".

| Seby90 a răspuns:

Imi place cum gandesti si cum te exprimi.
Daca intrebarea nu era una trolling, presupun ca ai atins un nou apogeu in ceea ce priveste activitatea hormonala, e okay la varsta asta sa "innebunesti". E mai nasol cand ti se acreste si nu mai ai chef.

Ce pot spune, succes?
Si inca un sfat, tine-te tare de literatura, pare ca placerea ta fata de poezie sa fie reciproca.

| RAY a răspuns:

Intrebarea care e?

| valentingb a răspuns:

Poate ..pentru ca ai 17 ani? Foarte frumoasa poezia, te-ai exprimat foarte frumos.

| LegionarulRoman a răspuns:

Alienare mintala.Prea multe filme sau carti de dragoste cu tipi "perfecti" care nu exista in viata reala.

| LegionarulRoman a răspuns:

Daca esti sexy e bine...m-am usurat.Credeam ca o fi ..Nikita.

| DorelExpertu a răspuns:

bRavo pentru poezie... Probabil ca esti o" romantica "...

Răspuns utilizator avertizat
| kx123 a răspuns:

Clar esti indragostita! Esti o fire melancolica si visatoare. frumos! Cel mai frumos sentiment din viata omului!

| ooolifeoolol a răspuns:

Am ras!

| marmotavorbareatza a răspuns:

Reverie! draagaa //reverie

| Nim3niAltul a răspuns:

Esti visatoare si probabil esti zodia fecioara ca si mine, mi se intampla des asta si caut o viata mai buna. daca vrei lasa-mi id tau in privat.te pup:*love struck

| unumh a răspuns:

M-ai facut sa zambesc, frumos!

Întrebări similare