Pai din cate inteleg eu, tu nu stiu ce si cum vrei esti nehotarata dar vrei totusi sa faci cv.
Sfatul meu Stai relax vezi-ti de viata si gandeste-te bine, parerea mea este ca ai acctionat foarte prost cand ai facut gesturile alea doar ca sa se simta fostul prost, daca fostul tau era un pic mai cizelat te dadea foarte usor cu var la o faza de genu, fara macar sa intre in vb cu tine.
Faze de genu sa se simta fostul prost sunt chestii de copila si iti recomand sa incetezi, nu demonstrezi nimanui nimic daca continui cu chestii de genu.
In principiu ia gandeste bine ce vrei nu lua decizii grabite si dupa ce te-ai hotarat ce vrei vezi ce e de facut pentru a ajunge unde vrei. Cat despre fostul sau viitorii fosti ( pentru ca ma indoiesc ca ai sa iti gasesti persoana cu care vei petrece restul vietii din urmatoarea incercare ) invata ca este mult mai elegat o data ce o relatie se incheie sa iti vezi linistita de viata si de drumul tau fara sa incerci sa ii faci vreo faza enumerata mai sus, ai sa vezi ca pe final tu ai sa iesi mereu mult mai bine daca iti vezi linistita de drum fara sa dai importanta. Succes
Dar tu vrei raspunsuri si una si alta. Dar de semne de punctuatie nu ai auzit? T tot o apa si-un pamant ce-ai facut acolo nu se intelege nimic.