| Allexutsa_8314 a întrebat:

Hey! Colegul meu de banca se comporta altfel cu mine decat cu celelalte colege. Mereu imi ia apararea in fata celorlalti, mereu vrea sa ma "salveze" oarecum de la lucrurile mai grele, sa faca el in locul meu, se uita foarte frumos la mine, ma anunta cand pleaca pe undeva, imi povesteste tot, ma protejeaza, daca ii spun ca ma supar pe el daca face ceva nu mai face si tot asa, e un baiat dur ( face box) dar cu mine e altfel. ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| alexush a răspuns:

Te place bai. spune-i si tu si nu o sa ai nimic de pierdut.sa stii ca orice tip daca e dur pe afara, inauntru e un miel bland.tu esti punctul lui slab.numai sa nu iti bati joc de sentimentele lui.bafta>big grin

5 răspunsuri:
| heiii a răspuns:

Ii place de tine! ce nelamuriri sa mai ai? dar problema este daca si tu il placi///

| SlimShady_8054 a răspuns:

Ce e asa de greu? Are sentimente frumoase pentru tine. Nu ma refer la dragoste adevarata, cred ca te indrageste mai mult.

| elenush_6230 a răspuns:

Te placewinkinglove struck

| Gh0stSnyp3r a răspuns:

Intrebarea e : U il placi? Daca da atunci spune-i in fata si o sa spuna si el la felwinking bafta si cand o sa cresteti mari sa aveti 2 copii frumosi laughing

| Illuminatul a răspuns:

Ce aveti fratilor? Adica eu daca ii iau apararea colegei mele de banca,poate ma inteleg bine cu ea, sau sunt prieten foarte bun, Nu inseamna ca ma si insor cu ea.