| borntotwerk a întrebat:

Hey! Credeti ca intr-o relatie conteaza originea? adica eu sunt mulatra si aproape toti baietii pe care ii cunosc se dau la mine dar nu vor o relatie serioasa(sau relatiile pe care le am nu dureaza mult) Why? thinking

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi este vârsta când ei vor numai sex, nu relații serioase!
Asta nu înțelegi tu.
Pa, pa.

| LeontinAndrei a răspuns:

Probabil arati foarte bine si baietii sunt mai mult interesati de relatiile sexuale decat de o relatie serioasa. Daca tu esti in imaginea de la avatarul tau iti pot spune chiar ca baietii de varsta ta nu prea au multe cunostinte despre relatii.

Cand vine vorba de relatii nu conteaza, culoarea parului, ochilor, pielii, nu conteaza inaltimea, lungimea organului sexual (la baieti), lungimea parului, preferintele muzicale, orientarea religioasa sau alte chestii de acest gen. Conteaza doar sentimentele dintre cele doua persoane.

Be smart and take care.winking

| onasis1961 a răspuns:

Va veni timpus, can vei mai creste sa vina toti in limba dupa tine! Femeile brunete in special cele mulatre sun cele mai focoase! Sa fii iubita!

| CristiB93 a răspuns:

Conteaza pentru multi si originea, probabil te vor doar asa pentru aventura, mai bine ai fugii de cei care vor asta si sa astepti pe cel care te vrea intr-adevar pentru o relatie serioasa cum iti doresti si tu kiss

| malina1 a răspuns:

Probabil ca cei pe care ii cunosti nu si-au dat seama ca esti o persoana speciala care nu trebuie ranita cu astfel de gesturi
Si cat priveste gasirea unui iubit, nu-ti face griji dragostea o sa bata si la usa ta trebuie doar s-o astepti cu bratele deschise.Iti vei gasi perechea te asigur trebuie dor sa mai astepti putin

FUNDA?

| Azµre a răspuns:

Depinde de bărbat, majoritatea tânjesc după lucruri diferite doar de dragul de a le avea. Dar sunt bărbați care doresc și o relație serioasă. Acum depinde de tine să nu pici în plasa celor care te vor pentru sex.

| ywar a răspuns:

Pai, e cool sa fi cu o mulatra! e exotic! ce stiu eu ce gandesc? Stai linistita, la momentul oportun o sa iti gasesti persoana potrivita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, cam toti baietii (pot sa pun 102%) vor doar relatii pasagere fara sa aiba obligatii. Nici cei maturi nu sint mai seriosi. Inteleg ca esti tinara. Mai asteapta putin pina sa-ti faci o relatie cu un baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca pentru ei esti ceva exotic, fructul interzis, si relatiile sant scurte din cauza prejudecatilor.banuiesc ca esti foarte tanara si de asta.o relatie de iubire sincera nu tine seama de origine culoare si alte prostii. daca ai fi de seama mea am fi prieteni foarte buni. poate mai mult de atat.da eu sant casatorit. putem fi doar amici.

| Foxyyyy a răspuns:

Ce par naspa ai. Astea au curu' mare, deci cred ca de asta.

| Azµre a răspuns (pentru Foxyyyy):

Da răutăcioși mai sunteți... n-am pomenit așa ceva.

| Foxyyyy a răspuns (pentru Azµre):

Mno,nu ma ba bagati in seama la ora asta. Abia m-am trezit si spun doar prostii.

| sayWhaaat a răspuns:

Nu conteaza faptul ca esti mulatra, deloc, doar ca pur si simplu baietii nu prea cauta relatii stabile, pentru ca ne plictisim repede de o fata.

| CristiB93 a răspuns (pentru sayWhaaat):

Te rog nu generaliza, unii chiar cauta relatii stabile si nu se plictisesc de o fata, ok nu e cazul tau, dar asta nu inseamna ca toti sunt asa.

| elComandantee a răspuns:

Pentru că toată lumea ştie că mulatrele sunt bune la pat.
Deci... d-aia.
Stai liniştită că o să găseşti un băiat care o să vrea o relaţie serioasă.

| OlariuRox a răspuns:

Nu conteaza originea, draga, dar majoritatea tinerilor din ziua de azi iubesc doar ambalaju si vor doar aventuri, trebuie sa gasesti si tu un baiat bun si nu cocalari din astia obsedati de corpul tau.

| CristiB93 a răspuns (pentru OlariuRox):

Da,dar baietii buni de care vorbesti tu, nu prea sunt bagati in seama, la majoritatea le plac cei smecheri si golani.

| Crytek6 a răspuns:

Se dau la tine pentru ca la toti ne place pasarica cu ciocolatawinking

| George_Caleb_1966 a răspuns:

Oamenii sunt paranoici cu aceste categorii etnice. Pur si simplu cortexul lor cerebral refuza ideea de diversitate! Multa sanatate

| vasilicatiribomba a răspuns:

Probabil sunt idioti