Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani, si ma bucur de alegerea facuta. daca faci sex mai devreme nu-ti va sta capul la invatat ci la altceva, si cred ca toti adolescentii ar trebui sa-si ia mai in serios studiile, de care depinde viitorul lor. mai trziu isi vor da seama ca au pierdut ani facand ceva care putea astepta.
Te vei simti mai bine daca aflii ce am eu in cap? Cred ca (sa ma scuze autoarea) luxul si prostia se platesc in viata!
La 23 si jumate dupa nunta si a fost super. Eu stiu vreo 50 de cupluri care si-au inceput viata sexuala dupa casatorie si se inteleg foate bine din toate punctele de vedere, bineinteles si sexual. Doua dintre aceste cupluri au putut avea viata sexuala ok dupa 7 luni de rodaj, nu cred ca ar fi dat atata timp partenerii daca nu ar fi fost casatoriti.
Cred ca intre 16 si 18 ar fi cel mai bine. Si daca e la 20 nu cred ca se supara nimeni. Daca stai cu virginitatea pana la 30 deja poti sa consideri ca ai pierdut multi pasi din viata. Daca intalnesti pe unu care te iubeste nu fugi sa-i pui virginitatea in brate, daca te iubeste te va iubi si peste 1 an de zile, asa ca nu-i bai, sa astepte. Stiu cazuri in care au stat dupa ele si n-a murit nimeni si sunt fericiti si acum impreuna. Varsta de 14 ani mi se pare o varsta mult prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala, ceva de genu, nici nu ti-au dat bine sanii, nici n-ai iesit bine din ou si gata, vrei sa faci oua deja
La varsta care consideri tu ca esti pregatit, acum nu ma refer la 14 ani ... dar nici n-o sa te duci cu ea in rai
Cand o sa gasesc barbatul care ma iubeste si pe care il iubesc ...si daca te pastresi virgina pana la o varsta mai mare o sa te iubesca mai multi...adica sa fii numai a lui.primul barbat din viata ta ar fi cel mai fericit.eu pe la 17 18 ani...
Am 16 si nu vreau acum sa-mi incep viata sexuala. E cam greu pentru ca prietenul meu insista, de fapt nu insista dar imi zice des ca ar vrea. Nu mi-e frica ca o sa-l pierd din cauza asta pentru ca mi-a zis ca op sa ma ashtepte cit va fi nevoie si tot odata ii controlez sinceritatea sentimentelor.
Fetelor nu va grabiti! aveti o viata inainte!
Varsta de 16 -17 ani e cea mai potrivita desigur daca gasesti pe cineva care merita...si nu.ai 16 ani ma duc si fac sex ca nu ai de pierdut nimic
Eu prefer sa imi incep viata sexuala cand e momentul potrivit si cand voi gasi persoana potrivita pentru mine.am aproape 14 ani si nu am de ce sa ma grabesc pentru ca am tot timpul inainte, probabil pe la 20 de ani.
Pai varsta frageda... pe la 17-18 ani ar fi ok, sau macar sa astepti pana ai o relatie mai serioasa, nu daca ai stat cu cineva 2 saptamana... eu am inceput pe la 16 ani, aveam un prieten de 1 an si nu imi pare rau, acum am 20 de ani... consider ca trebuie sa stii despre ce ii vb inainte sa iti dedici restul vietii cuiva, poate fi el perfect dar la pat sa nu iti placa deloc; dn cauza asta multe cupluri diorteaza... asa ca. fiecare e cum crede.
Eu cred ca dupa 18 ani poti sa incepi viata sexuala, atunci esti si tu mai matura, vei sti ce sa faci, cu cine sa faci.eu nu am experimentat pana la casatorie pentru ca nu am fost destul de informata si exista o teama.chestia cu virginitatea la casatorie e o prostie. daca n-o faci inainte, iti doresti dupa.
LoveMuffin543 întreabă:
ramonna întreabă: