Da,conteaza.
Si daca spun asta voi fi catalogata gen"piti" dar nu e adevarat. Daca parintii mei nu pot sa imi ofere tot ce imi doresc, atunci poate am norocul de un baiat frumos, cu bani, care ma va iubi si imi va face toate poftele si bineinteles sa merit.
Pentru cele cu fite, egoiste, pitipoance da asta conteaza. Bine acum depinde si de ce vrea fiecare fata de la un baiat. Poate unora chiar le plac tipu asta dar nu sunt prea multe crede-ma. Unele sunt obsedate de imagine si de barfa altora asa ca se baga intr-o relatie cu cel mai "impresionant" pe care il gasesc
Pai depinde ce fel de fata cauti tu. mie una nu imi plac astfel de "fetite". ori esti barbat ori fata ce dq? ...nu as iesi cu o astfel de specimen nici sa fiu platita. si toate care au astfel de relaii nu sunt nici ele prea departe de parteneri. ideea ar fi sa nu te schimbi doar pentru ca asa e moda, sau ca ii place nu stiu cui. cu siguranta vei gasi si fete care sa te placa asa cum esti, neepilat fara cercei gel, si alte rahaturi.
Toate pitzipoancele, n-ai sa vezi rockeritza sau fata serioasa iesind cu asa ceva, pentru ele conteaza sa fi aranjat si curat, sa fii prezentabil ce ai zis tu acolo aia vor sa arate ca au bani. smekerashi.
Depinde de fata cum a spus si Mirke daca e vreo pitipoanca cam astea sunt asteptarile, dar nu pentru toate conteaza acest aspect ..bine imagineaza-ti ca na sa nu fie nici un baiat neingrijit ca totusi..in limita bunului simt, sa te epilez ca baiat nu mi se pare un lucru fitos, sa iti faci freza-cum sp u, iar nu mi se pare un lucru fitos
Tot ceea ce conteaza este sufletul si cum te intelegi cu persoanele respectiva ..nu cum te imbraci ca pana la urma astea sunt niste carpe
Toate spuneti asta pana in realitate