| MaliceThemen a întrebat:

Hey! happy Cum a fost primul vostru french? ( sarut tongue) laughing cum s-a intamplat? povestiti! Pentru cea mai draguta povestioara dau funda iar restul puncte.

Răspuns Câştigător
| Visecolorate a răspuns:

Ohoo primul sarut a fost la 14 ani juma a fost tare dragut...cu primul meu prieten. Ne despartisem si el imi spusese ca vrea sa ne impacam. Si ne; am intalnit dar niciunul din noi nu spunea nimic. Peste putin tp cand i'am spus ca vreau sa plec mi-a cerut telef si nu mai voia sa mi'l dea inapoi ca sa nu plec. Si apoi mi-a spus sa il pup daca vreau telef. Si cand am vrut sa'l pup el s-a ridiat si m'a luat in brate si m'a sarutat Eram :O ca intr; un vis. A fost tare dragut. Tin minte ca m-am dus acasa buimaca, m-am trantit in pat si am inceput sa visez laughing

4 răspunsuri:
| rebela2011 a răspuns:

Prima mea povestioara s-a intamplat vara,tipul cu care am fost era cel mai tare din scoala, ne iubeam mult ne-am sarutat prima data la cinema si s-a intamplat destul de rapid, el mi-a spus ca ma iubeste si mi-a dat un lant superb...a fost si va ramne o amintire dulce:*:*:*:*:X:X:X:X

| imyourdestiny2 a răspuns:

Primul meu sarut a fost iarna:X:X:X
Am iesit cu colegi in parc, printre care era si pr meu.si m-a chemat deoparte si m-a sarutat...A fost cel mai frumos sarut de pana acum.si afara ningea.:X. a fost o atmosfera super romantica chiar daca era frig nu conta...:X:X:as vrea sa dau timpu inapoisad

| pisiiiluvsu a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 13 ani jumate. Eram pe o banca amandoi, era intuneric afara si el s-a ridicat de pe banca si m-a ridicat si pe mine...Eu nu stiam ce vrea sa faca, credeam ca vrea sa plecam de acolo si m-a luat in brate si m-a sarutat. love struck Iar dupa aia m-a condus acasa. Stiu ca eram atat de fericita, aveam un zambet tampit pe fata. laughing Am fost despartiti o perioada lunga dar acum iar suntem impreuna. love struck

| IIIx333III a răspuns:

Pai, primul meu sarut a fost acum cva timp. Eram cu o colega afara si cu iubitul meu. Eu am 12 ani jumatate si nu m-am mai sarutat pana atunci, dar el are 14 si a mai facut-o de cateva ori. A fost foarte sincer. Adica... noi ne spunem totul, suntem cei mai buni prieteni.
Asa ca i-am spus [pentru ca se ruga de mine] ca e ok, si ca ne putem saruta. Asa ca el a venit spre mine plin de emotii, dar nu m-a sarutat. Cand vroiam sa il sarut nu puteam, pur si simplu imi era rusine, si il luam in brate si incepeam sa rad. Dar, dupa vreo 15 minute, ne-am sarutat. M-am speriat cand am simtit limba lui in gura mea Asa ca m-am dat in spate si am spui ca ii ajunge. Acum deja suntem "avansati" laughing. Este minunat sa saruti daca iubesti acea persoana!:X