Asa crezi tu ca ai gasit baiatul perfect.
la varsta de 14 ani nu este nimeni perfect si nici nu poate sa isi dea seama daca este iubirea vietii lui/ei.
tot ce poti tu sa faci e sa nu mai insisiti pe langa ceva ce nu ae rost.
daca l-ai parasit de prea multe ori probabil baiatul s-a cam saturat de astfel de tratamente.
ce faci daca te transferi la scoala lui si tot va cauta alte motive pentru a fi impreuna?
vei ajunge la concluzia ca te-ai mutat degeaba.
mai bine stai de vorba cu el si dati cartile pe fata.
ii spu BA!
mie imi place de tine si te iubesc...sau ma rog ce sentimente ai tu pentru el; vrei sa fim impreuna DA ori BA si nimic mai mult.ai sentimente pentru mine? pui intrebari iar el iti va raspunde...probabil
acum este vb de intalnirilea alea pe care nu le puteti avea...
din ce stiu eu in calendar exista Sambata si Duminica sau mai noi se face scoala si in weekend?
dar orele lui la cat se termina la varsta de 15 ani?
e la seral cumva sa stea pana al 10 seara? nu cred.
pune si tu in balanta sau afla cum iese de la scoala, vezi daca are pe alta fata langa el iar tu insisti degeaba pe langa el.
daca insisti prea tare te va privi ca pe o disperata.
sper ca ti-am fost de ajutor.
o seara buna!
Ia gandeste-te de ce sa faci doar tu sacrificii sa te transferi.
Uite sunt relatii care rezista si la o distanta foarte mare, nu e o problema ca sunteti la licee diferite.Trebuie doar sa vreti sa fiti impreuna, pentru ca dragostea ii uneste pe toti, si apoi restul vine de la sine, va puteti intalni dupa ore cateva ore chiar si jumatate de ora, weekendul vi-l petreceti impreuna si nu vad asta o problema. El inca nu-i destul de matur, sa se gandeasca ca nu e logica conditia lui.
Daca vezi ca nu vrea sa fiti impreuna asa in conditiile date, atunci fa bine si uita-l sunt atati baieti. O sa vada el mai tarziu ce a pierdut cu copilariile lui.