| maytha a întrebat:

Hey:) Cum ii spune-ti la o fata ca nu o mai vreau sa cante cu mine la bal?:)) adica azi am cunoscut-o si o spus ca vrea sa cante si bla bla si eu i-am spus piesa si in seara asta mi-a tot spus ca ii grea piesa ca nu o mai cantat de mult da ea incearca. Da eu sincer nu vreau sa ma fac de rusine daca greseste sau ceva;)) +ca nu o mai cantat niciodata pe o scena si sincer acum m-am gandit mai bine si nu o mai vreau. Ceva idei pentru o asemenea respringere?;;)

Apropo va place melodia? Crede-ti ca e grea? :
http://www.youtube.com/watch?v=eht7sfcYIwY&feature=feedl ik

Scuza-ti cateogoria >:"

Răspuns Câştigător
| ella1515 a răspuns:

Da este cam grea dar ca sa te convingi nu mai bine o pui sa cante in fata ta sa vezi daca chiar asa este? Asa am facut si eu cu un baiat si dupa aia mi-a parut rau cand i-am auzit vocea. frustratedlaughing Daca nu ii poti spune ceva de genu:Te rog sa nu te superi dar am ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu cantam impreuna tu ai spus ca melodia este cam grea si este mai bine asa, poate cantam pe viitor baga o stramba acolo laughing pupi:*

2 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

"Cum ii spune-ti la o fata / Scuzati categoria" - pai, intai, "cum ii spuneti unei fete", apoi "scuzati categoria"!
Dupa ce o auzi cantand piesa, daca nu-ti place cum suna, ii spui direct si fara retineri. Bafta!

| Alexander123 a răspuns:

Pur si simplu iti ceri scuze si ii zici: Imi pare rau, dar daca piesa e grea si nu poti so inveti in curand, voi canta sigur, imi pare foarte rau poate data viitoare cand o sa avem timp mai mult. happy Daca dai funda eu nu te opresc laughing