| Nico_9876 a întrebat:

Hey...Cum sa procedez ca sa il fac pe prietenul meu sa fie mai deschis fata de mine? Partea proasta e ca el nu sta in oras si in fiecare week-end pleaca acasa la parinti(in cursul saptamanii sta in gazda). Si el mereu zice ca suntem "prieteni" dar asta la el inseamna sa vb asa din an in paste.Si intr-o seara mi-a zis la fel"suntem prieteni" si mi-a dat de inte; es ca asa cum e prieten cu mine poate fii si cu altele.si eu l'am intrebat acest lucru(daca mai e prieten cu altele cum e cu mine) si mi-a zis ca nu si ca s-a suparat ca l-am intrebat acest lucru.Am incercat sa ii explic ca asa mi-a dat el de inteles si nu mi-a mai raspuns deloc. Dupa vreo 2 zile i-am dat mesaj "ce faci" si mi-a zis ca doarme.Scurt...Ce sa fac? Sa incerc sa mai vb cu el sau sa il las sa se linisteasca?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate el nu vrea sa fie cu tine.ar trebui sa-l lasi un timp fara sa-l suni si fara sa te intalnesti cu el sa vezi cum reactioneaza, daca te cauta inseamna ca ii pasa de tine iar daca nu te cauta e pentru ca nu il interesezi.

1 răspuns:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce nu porți o discuție deschisă cu el fără să-l ataci sau jignești?
Bând și fermecător!
Pa, pa.