Este posibil ca omul sa iaba dreptate, dar noi nu cunoastem povestea spusa de tine, ca sa putem judeca situatia ta in care te afli si nici da cu parerea in acest caz.
Dat fiind problemele tale mentale, tind sa cred ca omul s-ar putea sa aiba dreptate.
Ai ajuns la psihiatru?
Un om care se taie pe maini are depresie severa odata ce are tendinta sa dramatizeze totul si sa se creda victima.
Iti recomand sa mergi la psihiatru si sa discuti problema ta, cand mai rapid posibil, fiindca ai nevoie de ajutor.
Sanatate multa!
Buna.Depinde enorm despre ce-i vorba, de nivelul de maturitate emotionala pe care il aveti ambii. Poate daca ofereai detalii ai fi primit raspunsuri mai concrete? Asa e foarte vag intrebat.Sa ne suparam pe ce?
Faptul ca iti neaga sentimentele si spune ca exagerezi nu-i deloc sanatos pe termen lung.Si am impresia ca nu-i prima data cand iti reproseaza asa, nu? Exista riscul sa te faca pe tine sa acumulezi o cantitate enorma de frustrare care se va revarsa si pe alte capitole.Fiecare resimte totul diferit si realitatea ta nu inseamna ca este mai putin valida decat a lui.Nici nu inseamna ca esti nebuna, asadar nu-ti mai atribui etichete din astea.
Din perspectiva mea profesionala ca si psiholog licentiat situatia pe care ai descriso tu da dovada ca tu esti foarte imatura draga si indradevar esti nebuna