| Ella3133 a întrebat:

Hey,cum vi s`ar parea o relatie : ea de 16 ani iar el de 22? Fara raspunsuri la mistowinking

Răspuns Câştigător
| MaddieXwi a răspuns:

Depinde de ambele persoane. atata timp cat exista respect din partea amandurora. adica, daca el are 22 de ani..sa nu fie cu nasu pe sus..si sa te trateze de sus..ci din contra..sa te protejeze. uneori poate sa iti explice ..frumos daca gresesti, unde ai gresit. bineinteles ca exista si dezavantaje..fiind mai mare. poate mai trecut prin viata decat tine..la nervi va avea scapari. gen.da ridice tonul la tine..cu scuza ca e mai mare decat tine..sau poate chiar sa dea in tine. dar vezi tu. si sa nu te lasi influentata de restul persoanelor..pentru ca multe vor zice..ca nu e de tine..sau etc. asa s-a intamplat si cu mine. si aveam si eu tot 16 si el tot 22 :d acum a trecut 1 an..si e ok :* succes.

37 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns (pentru silvipisicutza):

Nu este ciudat ca baiatul este mai mare decat fata laughing nici diferenta de 6 ani numai ca fata are doar 16 ani iar baiatul este mult mai matur la cei 22 de ani. Se poate numi barbat si nu cred ca ar sta bine cu o pustoaica de 16 ani.

| sweetsunrise a răspuns (pentru Domnisoaraindragostita):

Exact! Si mai ales ca fetele sunt mult mai dezvoltate fizic, dar si intelectual decat baietii..Asa ca este normal sa fim implicate in relatii cu baieti mai mari decat noi!

| alex8626 a răspuns:

Buna, eu am 26 si fata care am cunoscut-o are 15, ea nu i din acelasi oras ne despart 300 km a venit vara trecuta la sora ei unde locuiesc eu m-a placut am incercat am stat o luna impreuna si a plecat am tinut foarte putin legatura anul trec, a venit din nou vara asta si am stat 2 luni impreuna din nou m-am indragostit de ea si ea zice ca ma ubeste dar am dileme ca e prea mic sa ubeasca de pe acum ca e dragoste de adolescenta acum pastram legatura mereu eu o ubi mult si sunt hotarat sa o astept un an pana se muta definitiv aici la sora ei dar am temeri ca se va schimba ca vine la liceu aici si va avea anturaje acum e cuminte mereu imi declara iubirea dar mi-e frica ca cine stie cum se schimba in liceu anturaje etc o astept degeaba si ma paraseste am fost de atatea ori parasit cred ca de aia mie teama dar nu mai vreau rel eu o vreau pe ea... cred si nu cred in relati cu diferente de varsdta totu e greu, am si foarte multe ganduri negre la viitor

| alex8626 a răspuns (pentru sweetsunrise):

Ai zis ca tu ai 16 si sunteti impreuna de 3 ani... stiai u ce e ubirea la 13-14 ani? se poate indragosti cineva la varsta aia sau e doar obsesie si obisnuinta de langa el, paoet acum este iubire ca atunci nu cred ca iubeai. succes

| sweetsunrise a răspuns (pentru alex8626):

Ai mare dreptate. La cei aproape 14 ani pe care ii aveam nu avusesem nici un iubit.El m`a invatat sa sarut, sa iubesc. M`a invatat intr`adevar ce inseamna dragostea..Si acum cand am 17 ani pot spune ca iubesc cu adevarat!

| Ezra a răspuns:

Exact in aceeasi postura sunt si eu, eu am 22 de ani iar ea 16, ea este la liceu iar eu la facultate. E destul de dificil cu distanta asta, ideea e ca ne certam doar cand suntem departe unul de celalalt, in schimb cand suntem impreuna aproape ca totul este perfect. Sper sa aveti o viata frumoasa unul alaturi de celalalt, e pacat daca va iubiti sa dati cu piciorul. Noi am trecut prin foarte multe impreuna, eu practic am fost pelerina de ploaie la inceputuri, asa am reusit sa o cunosc. Mult succes! happy

| AlinaValentina97 a răspuns:

Eu zic ca este ok...si eu am 16 si iubitul meu 21 si ne intelegen ff bine, mi se pare mai cu capul pe umeri fata de alti baieti, gandeste mai matur.