In mod indirect iti ia putin timp e un procedeu mai complex.
Trebuie sa inveti seductie, si sa aplici tot ce ai invatat dar s-ar putea sa iti ia putin timp si sa pierzi teren dar totusi iti dau un website care te va ajuta (l-am mai recomandat si altora ) www.despreseductie.ro
Il seduci, si va fi doar al tau
Pa, pa
Nu stiu ce sa zic. Nu e nicio problema ca esti mai plinuta, atat timp cat te simti bine in pielea ta. Eu sunt sigur cate place si a batut un apropos atunci cand ti-a zis ca isi cauta prietena. Daca ti-a cerut numarul de telefon inseamna ca e interesat, ca l-ai atras intr-un oarecare mod, in ciuda faptului ca esti plinuta. Cum sa-i arati in mod direct ca-l placi? Daca si lui ii place de tine, te va invita in oras, iar tu nu trebuie sa-l refuzi. Zambeste-i, dar poarta-te normal, iar daca sunteti singuri intr-un parc ceva, intr-un loc mai retras, nu ezita sa-l pupi pe obraz, sau de ce nu...chiar sa-l si saruti. Sper ca te-am ajutat
Buna,nu conteaza k esti mai plinuta.Si eu sunt mai plinuta dar asta nu conteaza.Conteaza naturaletea si sinceritatea.Eu i-as scrie un msj pe fb, daca vrea sa mergeti la un film de exemplu.Si indirect, zambind si fiind draguta si sa bati ceva apropouri poate ca isi va da seama k il placi. Daca nu, ii zici ca il placi pupici