Data viitoare să te iei tot după prietenele tale nu după ceea ce simți tu, că prietenele tale stă cu el nu tu...
Să-ți fie învâțare de minte mai ales că abia te-ai despărțit și l-ai și înșelat. Rușine.
Pai acum sufera da-te dracu de bagaboanta
cand il inselai nu te-ai gandit ca il iubesti? iti placea nebuno
sa stii ca baietilor poti sa le faci orice, dar daca i-ai inselat ai belit-o pe coana pl, asa taci in inghite
Auzi. nu esti singura luna trecuta eram cu unu. si el era la distanta. si eu l-am inselat.si prietenele mele miau bagat in cap prostii despre el. si eu il iubeam daaarr...nu mo iertatsi pana la urma l-am uitat cat de cat. foarte greu. mi-a lipsit mult de tot
In primul rand incearca sa-i explici cum s-a intamplat. Dar si tu trebuie sa-ti asumi greseala, nu trebuia sa ai incredere in prietenele tale ca sti cum e in ziua de azi. Daca nu poti da de el, scrie-i o scrioase sau daca aveti un prieten comnun sa faca cumva sa va intalniti fara sa stie el ca si tu vei fii acolo nu stiu. fac ceva daca chiar ti la el, nu lasa sa treaca asa ca iti va parea rau.Bafta!
Eu zic sa gasesti alt prieten/iubit. pentru ca ce ai facut doar daca te.a iubit enormmmmmm te poate ierta
idkandrei690 întreabă: