| SexyAnon a întrebat:

Hey big grin!
Vreau sa imi spuneti si mie cum se saruta?!big grin
Stiu ca totul vine de la sine chatterbox. etc. dar totusi nu vreau sa ma fac de ras.
P. S : El are 20 si eu 14 big grin...chiar nu vreau sa ma fac de ras!

HELP ME! big grin

Răspuns Câştigător
| rox13yy a răspuns:

Va lipiti buzele sh hop tronc uite sh sarutullaughinghee hee
sincer nu ar trebui sa iti faci griji in privinta asta,cand eram mai mica ca tine si nu sarutasem nici un baiat asa imi faceam si eu griji, dar dupa ce am sarutat prima oara mi-am dat seama ca m-am inselat, totul vine pe moment sh de la sine. sper sa intrii dupa il saruti sh sa imi sp daca am avut dreptate sau nuh:*:*

12 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Scuze, dar te cam faci deja de ras prin faptul ca tu nu stii sa saruti dar umbli cu unul de 20 de ani. Imi spui si mie ce crezi ca vrea acest baiat? Prin faptul ca tu esti inca in generala, iar el a terminat si liceul?

| Ririru a răspuns:

Si de 3 luni nu v-ati sarutat ah?

| liviu42 a răspuns:

Tu 14 el 20? wow va mananca rau pasarica de mici. si cand dati de dracu va ganditi cum de tocmai mie s-a intamplat. Tu nu ai minte, dar el s-ar putea sa-l coste mult o asemenea relatie.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @CrazyKid! Revino-ți dacă nu vrei să-ți plângi de milă în viitorul apropiat.
O seară cu zâmbet și gânduri limpezi să ai!

Răspuns utilizator avertizat
| Ys a răspuns:

De ce crezi ca te faci de ras lasa ca totul sa vina de la sine ca nu are de ce sa te faci de ras doar il cunosti si nu are de ce sa rada de tine

| SexyAnon explică:

@denysa si liviu, sa stiti ca am vb cu el despre chestia asta! nu este deloc ca ceilalti baieti, el sta cu mine pentru ca stie ca sunt cumintewinking nu ca fetele de varsta lui aproape toate panarame!
Si chiar sunt foarte realista, asa am crezut si eu la inceput oh go on, sunt cu el de 3 luni si niciodata nu mi-a pus conditia asta!
happy

P.S: Multumesc tuturor pentru raspunsuri >big grin

| SexyAnon explică:

@cherry, nu ne-am intalnit pentru ca nu este de la mine din oras happy.

| crissa_2815 a răspuns:

Buna:)

Ai in linkul de mai jos, tot ce iti trebuie ca sa inveti, explicatii cu lux de amanunte + un video :D.

http://www.codrosu.ro/......tat-video/

Acum ramane doar sa pui in practica ce ai invatat:d;;)

SUCCES!

| Crivi a răspuns:

La 14 ani ma jucam cu puta in nisip...si voi va combinati cu baieti de 20de ani
de glasu pamantului o fi auzit? de hanu ancutei...etc
aveti lumea la un click distanta...pacat

| Denysa_4638 a răspuns:

Wow 14 cu 20 de ani? fetito ai habar ce vrea omu asta de la tine? esti constienta ca vrea decat sa te foloseasca? esti u sigura ca te iubeste cum zice? crede-ma ca stiu foarte bine ce vor persoanele ca el de la o pustoaica de 14 aniwinking adica 6 ani diferenta te folosestewinking stai sa vezi mai tarziu cand o sa te fraereasca sa te culci ca el si dupa aia te arunca ca pe o carpa folosita fato revino la realitate nu mai visawinking o sa suferii enorm dupa relatia asta... trebuie ta eu am suferit da am avut grija de mine si nu m-am lasat atinsa stai cuminte pana la 18 ani ai rabdare dc te grabesti asa? vrei sa ajungi cu burta pana la gura la 14-15 ani ai tai?