| Dianna_4716 a întrebat:

Hey. daca am idu unui baiat de care imi place dar nu ne cunoastem inca.cum as putea sa intru in vorba cu el? dau funda pentru cea mai buna sugestielove struck

6 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Hmmm...sa fie a 2-a sau a 3-a oara cand vad intrebarea? thinking

| dia200 a răspuns:

Intra pur si simplu pe el si intreaba-l ce face si apoiintra in vorba cuintrebari gen de unde estisi aflami multe despre el

| grecutza96 a răspuns:

Ori faci ce spus valoare.ori il intrebi pur si simplu ce face, si daca e sa fiti, va fi si el interesat de tine fara sa faci nu stiu ce lucruri sa-i atragi atentia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca trebuie sa ai facultate ca sa intri in vorba cu cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru inceput nu prea poti sa il intrebi altceva decat ce face, daca inca nu va cunoasteti.Si dupa convorbirea o sa decurga de la sine, deoarece e posibil sa te intrebe cine esti. Daca ramai in pana de idei poti sa il intrebi ce ii place sa faca, ce muzica asculta etc. Sper ca te.am ajutat.Pwp:*

| valoare a răspuns:

Intra in fereastra de mess a lui si scrie asa: ce zici, iesim astazi in oras la un suc, poate mai tarziu ramanem la mine acasa
Si el, nelamurit, o sa iti zica: ce?
la care tu: aaa, scuze, nu pentru tine, era pentru o prietena de-a mea... dar daca vrei sa iesi cu mine, esti binevenit, daca stau sa ma gandesc, chiar as vrea sa iesim, ce zici?
mai departe te descurci, bafta!