Nu ceri mult, dar trebuie sa intelegi ca nu toti avem succes la fete! Asa este in viata!
Sfatul e sa nu disperi si sa cauti in continuare.Din pacate majoritatea fetelor il astepta pe Columbeanu sa le remarce, chiar daca sunt cam prostute, uratele si puturoase, viseaza cai verzi pe pereti.Nu mai astepta sa te vada ele si sa te vrea, ocheste tu una care crezi ca te merita si bombardeaz-o cu mesaje, atentii si vrajeli c-asa e moda, trebuie sa lupti pentru domnita.Numai bine iti doresc.
Dă un mesaj privat cu ceva id de contact.
Poate-ţi dau nişte sfaturi calumea...
Atunci cand te astepti mai putin se va intampla! Si trebuie sa incetezi sa cauti cu disperare asta. Aceste lucruri vin de la sine si nu trebuie fortate in plus iti creaza o neliniste interioara care se reflecta in comportament.
Eu am 21 de ani si am aceeasi problema ca si tine, nu am avut niciodata o prietena pana la 21 de ani cat am in prezent, motivul meu este timiditatea, eu unul nu stiu ce sfaturi sa iti ofer, sper insa ca atat eu cat si tu sa ne gasim o prietena in cele din urma, succes.
Stai calm si eu am 21 de ani si nu am avut niciodata vreo prietena si la cat de rele sunt fetele nici nu cred ca voi avea in perioada urmatoare, eu unul nu am avut prietena din motiv ca sunt timid, eu sincer nu prea stiu ce sfaturi sa iti ofer iti spun doar sa gandesti pozitiv, mult succes in continuare.
Stai linistit frate...asa este in viata, cel putin aici la noi, baieti buni sufera si ceilalti au parte de toate, dar fetele se dau in vant tot dupa nesimtitii care le fac sa sufere si asa mai departe. dar o sa gasesti u pe cineva pana la urma
Cauta in continuare daca vrei, daca nu si nu, cel mai bun lucru de facut in aceasta situatie este sa te lasi de nevoia de dragoste si apucate de sala, un sport sau ceva, urmaresteti cariera ca si mine, nu merita sa disperi si sa fi dezamagit de tine ca acest lucru o sa te distruga din interior, eu aceasta metoda am ales, pentru mine merge, nu mai simt nevoia si sensul da a avea o relatie (in caz de chemarea naturi este mare, daca stii la ce ma refer, se poate rezolva fara a avea o relatie de dragoste cu cineva) bafta tu faci ce vrei, eu ti-am dat un sfat.