| Unlocked a întrebat:

Hey,daca pana acuma nu am reusit sa-mi fac o prietena,ce credeti ca mai imi ramane de facut? cand mi-e numai imi arde de absolut nimic,si ma gandesc doar la chestia asta zi si noapte,ma macina pur si simplu,simt nevoia sa ma iubeasca si pe mine cineva? De ce tot timpul numai eu trebuie sa lupt,sa fac,sa pun sufletul pe tava? Si pentru mine absolut nimeni nimic,cand apare cea mai mica problema renunta,chiar daca,ma place,nu incearca sa lupte pentru mine.Mi se pare ca sunt asa de neinteresat pentru ele,parca nimeni nu ma vedestraight face, sau daca ma place ori are pe cineva, ori nu stiu...desi culmea culmilor se mai si gasesc cateva,care sa-mi spuna...aaa esti un tip super de treaba si esti si frumos,cine o sa te aiba o sa fie norocoasa,bun dar cele care imi spun asta,de ce nu lupta pentru mine sa ma aiba? Nu stiu ce sa ma mai fac sadde ce totul e fix altfel de cum ar trebui sa fie in mod normal? Adica bun esti un tip ok,frumos,de treaba, dar tot nu ai o prietena, tot nu este una cara sa te vrea cu adevaratsad.Ma simt asa de prost sufleteste sadsad. Cred ca niciodata in 20 de ani nu am fost in halul asta,in care sunt acum,trist,amarat,mahnit,dezamagitsad,sunt eu de vina cu ceva ca imi doresc sa am am si eu o persoana langa mine o iubita, care sa ma iubeasca asa cum sunt, si sa'i pese de mine? Oare cer prea mult e atat de greu? Ceva sfaturi? sad

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ceri mult, dar trebuie sa intelegi ca nu toti avem succes la fete! Asa este in viata!

| Mihaela1964 a răspuns:

Sfatul e sa nu disperi si sa cauti in continuare.Din pacate majoritatea fetelor il astepta pe Columbeanu sa le remarce, chiar daca sunt cam prostute, uratele si puturoase, viseaza cai verzi pe pereti.Nu mai astepta sa te vada ele si sa te vrea, ocheste tu una care crezi ca te merita si bombardeaz-o cu mesaje, atentii si vrajeli c-asa e moda, trebuie sa lupti pentru domnita.Numai bine iti doresc.happy

| unknøwn a răspuns:

Dă un mesaj privat cu ceva id de contact.
Poate-ţi dau nişte sfaturi calumea...

| simpluone a răspuns:

Atunci cand te astepti mai putin se va intampla! Si trebuie sa incetezi sa cauti cu disperare asta. Aceste lucruri vin de la sine si nu trebuie fortate in plus iti creaza o neliniste interioara care se reflecta in comportament.

| SadBoyForever a răspuns:

Eu am 21 de ani si am aceeasi problema ca si tine, nu am avut niciodata o prietena pana la 21 de ani cat am in prezent, motivul meu este timiditatea, eu unul nu stiu ce sfaturi sa iti ofer, sper insa ca atat eu cat si tu sa ne gasim o prietena in cele din urma, succes.

| SadBoyForever a răspuns:

Stai calm si eu am 21 de ani si nu am avut niciodata vreo prietena si la cat de rele sunt fetele nici nu cred ca voi avea in perioada urmatoare, eu unul nu am avut prietena din motiv ca sunt timid, eu sincer nu prea stiu ce sfaturi sa iti ofer iti spun doar sa gandesti pozitiv, mult succes in continuare.

| AlinNxD a răspuns:

Stai linistit frate...asa este in viata, cel putin aici la noi, baieti buni sufera si ceilalti au parte de toate, dar fetele se dau in vant tot dupa nesimtitii care le fac sa sufere si asa mai departe. dar o sa gasesti u pe cineva pana la urma

| cipi90 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate, ce-i al tau e pus deoparte!

| NotYourBuisness a răspuns:

Cauta in continuare daca vrei, daca nu si nu, cel mai bun lucru de facut in aceasta situatie este sa te lasi de nevoia de dragoste si apucate de sala, un sport sau ceva, urmaresteti cariera ca si mine, nu merita sa disperi si sa fi dezamagit de tine ca acest lucru o sa te distruga din interior, eu aceasta metoda am ales, pentru mine merge, nu mai simt nevoia si sensul da a avea o relatie (in caz de chemarea naturi este mare, daca stii la ce ma refer, se poate rezolva fara a avea o relatie de dragoste cu cineva) bafta tu faci ce vrei, eu ti-am dat un sfat.