| D33askumpik4u a întrebat:

Hey...Daca unii baieti ma tot pipaie si imi dau palme peste fund si ma intreaba daca sunt inca mai sunt virgina ce vor acesti baieti de la mine si ce ar trebui sa fac sa nu se mai intample asta?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Acesti baieti vor sa pipaie si sa atinga o fata,sunt primele manifestari ale sexualitatii lor.
Si se comporta ca niste giboni in calduri,lipsiti complet de cel mai elementar bun simt!
Ca sa nu se mai intample lucrul asta,iti vei controla comportamentul,nu vei rade impreuna cu ei,ii vei ocoli cat mai mult posibil si ii vei ignora complet!
Daca nu inceteaza,vei discuta cu diriginta,doar voi doua,si ii vei explica ce mult te jigneste si te deranjeaza comportamentul lor,sa ia masuri.
Daca nu o face,vorbesti cu parintii si ii rogi sa vina ei la scoala sa discute cu aceeasi diriginta si cu directorul,de data asta!
Nu e posibil sa fii agresata fizic si verbal, pe teme sexuale, la scoala si scoala sa stea cu mainile in san!
Vorbeste, apara-te si nu permite niciodata, nimanui sa atenteze la pudoarea si demnitatea ta de om!

12 răspunsuri:
| Elliana534 a răspuns:

Sunt hormonii din ei care tipa. Ar trebui sa ii spui dirigintelui/dirigintei sa aveti o discutie pentru ca asa ceva nu este normal. Doar iubitul tau are voie sa faca asa ceva sau pr tau cel mai bun

| teomili a răspuns:

Sunt indragostiti de tine. Ar trebui sa le spui parintilor.

| RinXIII a răspuns:

Apucaturi de copii prost crescuti care cand vad ceva frumos se poarta necioplit. Poate ca le place de tine, dar asta nu e o modalitate sa ti-o arate.

| mona a răspuns:

Probabil te vor in patul lor ca altfel nu imi explic comportarea lor, ignora-i

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e cand te face mama-natura frumoasa, trebuie sa suporti pe altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le ca ai hepatita C ca nu se mai atinge nici dracu de tine, vor sta la 5 m distanta tot timpu laughing. oricum nu ai cei face, vor face asa pana se satura 1 an o luna, cine stie

| FearOfTheDark a răspuns:

N-ai ce sa le faci.
Daca te duci la un profesor ii cheama pe parinti, scade nota la purtare si pe baieti ii doare-n fund si vor continua.

| persseuss a răspuns:

Nu le mai permite.cum iti da da le si tu una da peste fata

| AndiVicious a răspuns:

Ba daca tu ai o fusta mini..grav mi se pare normal..chiar daca eu nu am obiceiul de a face asta..depinde si de anturajul in care umbliilaughing

| ChocolattexD a răspuns:

Păi,sincer,eu le-aş da 2 coape,şi nu aş permite nimănui inafară de prietenul meu sa pună mana pe mine.Şi dacă nu ai prieten, să şti că, dacă nu le mai dai câte una, chiar dacă sunt niste chestii micuţe, dacă te laşi de acum aşa, rişti ca pe viitor să devii o femeie care "cedează uşor". dacă înţelegi ce vreau să spun..Deci,draga mea, dă-le 2 pălmi, şi termină cu ei kiss ..Succes,Te pup, şi ai grijă de tine! kiss

| Denn28996 a răspuns:

E simplu, vor sex. Sa le spui ca te deranjeaza.

| BubububulinaTa a răspuns:

Si eu patesc asta des, sfatul meu este sa nu ii mai bagi in seama in primul rand si in al doilea rand sa ceri ajutorul unui adult, de exemplu dirigintelui/dirigintei sau parintilor tai! :*