Pai... O placi sau nu pe aceasta fata?
Raspunsurile le-ai dat singur in intrebarea lungape care ai spus-o.Esti sigur ca vrei sa rupi relatia? Mie mi se pare ca esti cam confuz.Gandeste-te mai bine si reformuleaza intrebarea.
Pai tin la ea, nu vreau sa ma despart, dar vreau intr-un mod nu prea urat sa-i arat ca m-am racit, adica sa nu mai fiu asa de cald cu ea , si vreau sa fac chestia asta pentru ai arata ca nu e chiar asa usor fara mine langa ea mereu Si la intrebarea ta da o plac, dar voiam metode s-o fac sa-mi simta lipsa nimic mai mult, dar oricum m-am cam lamurit ce trebuie sa fac, multumesc oricum
Pe facebook ii poti raspunde la intrebari la un interval de timp.(nu îi raspunzi foarte repede la intrebari)
Si la telefon cind vorbesti cu ea te faci ca mai faci si altceva.(mai raspunzi si la alte intrebari de la cineva cu care esti in camera)
Ca sa te desparti de ea ar trebui sa-i nu-i mai raspunzi deloc la mesaje sau la telefon. Ii dai de inteles ca nu mai vrei sa fi cu ea. E o modalitate usoara
Nu vreau sa ma despart daca voiam o faceam dar vreau sa-i arat ca m-am racit modalitati