| Onutza14_4774 a întrebat:

Hey... dati si mie va rog ceva status idiferenta. dragoste... cele mai frum primesc funda:X:X:X:*

Răspuns Câştigător
| ღAleKrissღ a răspuns:

Şi îmi pare rău de tot ce s ‘ a întamplat ştii bine. Cel mai mult îmi pare rău că am pus suflet pentru tine

Sa sti ca tu ai ramas aici love struck in inima mea!
->Ai grija cum invarti vorba.cum ma vrajesti.sunt una din fetele de care ti'a zis maikta sa te feresti...nu sunt facuta din zahar si dulceata...sunt din ANGELI SI GHEATA
-[[`Iubim Toth Ce E Intherzis... Uram Toth Ce E Admis love struck`]]
x You`re my favourite drog; x show me real love; x"
Aproape tot se iarta dar nimic nu se uita oh go on
Nu incerca sa minti Ca a fost o Oarecare.Stiu ca amintirea Ei inca te doare[]
•Tin la tine chiar daca nu ti`o spun prea des. blushing
•Cuz' you're amazing just the way you are. day dreaming
•Nu stiu cum sa te mai privesc.Cum sa te mai iubesc.
•But if I had you, that would be the only thing I'd ever need.
Iti place zambetul meu si chipul meu de copil. iti place cum arat, Iti place al meu stil. Iti place ca n`am figuri si ca sunt naturala, Iti place ca exist si ca sunt reala?;
Iarna este cu adevarat rece pentru cei care nu pastreaza amintiri fierbinti
Iubeste`o.Nu.mi pasa.Patreaz`O d tot iar...Pe mine`priveste`ma sh linge`te p boT!:*
Aveam în fata orizontul conturat de viziuni. crezând în vorbe, sinceritate si promisiuni!
Ea e Ea. N`o compara cu toate zdrentsele din viata ta oh go on!
Am să fac rău, de dragul de a nu face bine, ştiind că dacă fac lucruri rele, o să mă simt bine love struck!

2 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Buna onutza
eu cred ca nu ai nevoie de statusuri de dragoste atata timp cat descrii din suflet ceea ce vrei sa exprimikiss

| Maddu a răspuns:

Am invatat ca in dragoste trebuie sa fii indiferent,sa pastrezi sentimentul iubirii intr-un mod mai aparent,Sa iubesti sa fi iubita dar sa nu plangi niciodata, Sa nu uiti, indiferenta:te face ce`a mai dulce fatawinking 2.Sa simti iubirea e ceva mai special sa o d`ai pe gratis,o dai in zadar, Sa visezi cu ochii deschisi la iubire impartasita, intr-un mod indiferent.tu nu mai esti fericitawinking 3. Dragostea ta m`a alina cand sunt trista, ma invata a spera si sa fiu imi pesimista, Te iubesc.2 cuvinte ce se potrivesc.Asha cum eu iti spun Te iubescwinking