Ai putea sa aculti niste muzica mai relaxanta, sa rosfoiesti niste reviste, sa privesti un film etc. Vei reusi cat de cat sa tw desprinzi de realiitate (sa-ti lasi deocamdata probleme la o parte; ah si nu uita trecutul nu se mai intoarce dar ai putea sa-l faci mai bun daca ai grija la prezent)
Sincer imi pare rau pentru tine... trebuie sa mergi inainte... succes!
Nu ai fost admisă acum, dar, poate data viitoare vei avea şanse să fii admisă.
Nu îi spune nimic iubitului tău, decât după ce se întoarce.Va înţelege.
Nu fi tristă. Ambiţionează-te şi nu te da bătută. Trebuie să trecem peste multe obstacole şi să continuăm să luptăm pentru visele noastre.
Studiază, ascultă muzică, ieşi în parc şi plimbă-te.Te va ajuta mult pentru că te relaxezi şi te descarci de toată energia asta negativă.
Ai încredere că va fi bine şi lasă tristeţea!
Uuppsss! Ultima parte nu e buna.
Dar daca nu-i zici cum o sa stie? Vrei sa spui ca ai mare nevoie de el, dar el de fapt "pauza", e plecat.
Daca ai curaj spune-i printr-un mod mai discret cum te simti (poate ca daca stie acest lucru va reactiona altfel). Chiar daca trebuie sa plece nu inseamna ca iubita lui nu trebuie sa mai conteze...
El trebuie sa plece in Baia Mare la planorism. Iar daca lipseste acum nu il mai primeste. Stiu ca daca ii voi zice va ramane acasa. Nu vreau sa renunte la pasiunea lui pentru tristetea mea. As avea curaj sa ii spun, dar stiu ca atunci numai de pierdut va avea. Nu prea stiu ce sa fac sa ma simt mai bine.
In acest caz trebuie sa spui ce te framanta, va fi alaturi de tine, dar cat va putea. Ar trebui sa-l astepti. Nu face greseala sa-l pui intr-o dilema(sa aleaga intre iubirea si pasiunea lui), va fi dezamagit. Este adevarat ca atunci cand suntem tristi alergam in bratele celui iubit dar... si tu trebuie sa faci asta dar nu sa-l impiedici pe el sa faca ceva, nu stiu mi se pare putin nedrept! Ai grija ce faci!
App nu mai fi trista, necazuri apar la tot pasul, trebuie sa le infruntam nu sa le inmultim, altfel ele nu si-au atins scopul.
Ultimul lucru ce l-as face ar fi sa il pun sa aleaga. Nu as putea sa ii fac asta. Vreau sa il vad fericit. Iti multumesc pentru sfaturi. Ai vreo sugestie ce as putea face sa ma simt mai bine? Mai ales ca in oras nu prea am cu cine iesi, prietenele mele sunt ocupate cu facultatea/serviciul
Ai putea sa aculti niste muzica mai relaxanta, sa rosfoiesti niste reviste, sa privesti un film etc. Vei reusi cat de cat sa tw desprinzi de realiitate (sa-ti lasi deocamdata probleme la o parte; ah si nu uita trecutul nu se mai intoarce dar ai putea sa-l faci mai bun daca ai grija la prezent)
Sincer imi pare rau pentru tine... trebuie sa mergi inainte... succes!
linarkfts întreabă: