Am trecut prin asta. si iti pot spune ca un motiv pentru care nu iti mai spune ca te iubeste este ca el crede ca tu stii deja asta.si poate ar trebui sa incepi tu sa-i spui ca il iubesti si sa vezi ce iti raspunde.si fii atenta la comportamentul lui. pentru inceput fa tu ce trebuie facut in relatie.adica intreaba-l daca vrea sa iesiti sau vorbiti pe mass si deschizi tu subiecte. apoi dupa o vreme.las-o mai moale si lasa-l pe el sa faca ce trebuie facut.si inca un lucru... daca nu iti mai spune ca nu vrea sa va despartiti si chestii... e poate pentru ca i se parea ca era stresant cand iti spunea in fiecare minut. a si acel timp ar trebui sa fie cam o saptamana. apoi il lasi pe el sper ca te-am ajutat:*:*
Baiatul s-a maturizat! Nu-ti va mai spune asa des cuvinte de dragoste din cauza ca e putin neincrezator. Poate cu timpul, cand ranile i se vor mai vindeca.
Daca te iubeste si te face fericita pana on momentul de fata, ce rost au intrebarile astea?
Nu te mai gandi, lasa nu iti mai face atatea ideei. Pana inprezent e bine, bucurate ca esti din nou cu persoana iubita, traieste clipa!
Eu sunt boy, am 16 ani am trecut prin asa sittuatii, zice-am prietenei mele te iubesc la fiecare moment cind simteam ca e nevoie.peste vreun an am incetat sa ii mai spun te iubesc de multe ori.pentru ca de multe ori auzeam de la ea tipa(bine stiu ca ma iubesti si nu trebuie sa spui asta de mii de ori) atunci am inceput sa ma simt altfel, si aici mai conteaza virsta, cu cit mai mult te maturizez iti dai seama mai bine cum e cu iubirea, multi baiet zic ca s-au saturat de prietenele lor ca vreau sa se intilneaska cu altele, asa ca poate e si din cauza aceasta.